
Δεν είναι πολλές οι φορές που η glam και party ατμόσφαιρα συναντά την τεχνολογική καινοτομία. Και είναι ακόμα λιγότερες εκείνες οι φορές που μια εκδήλωση που κουβαλάει την ταμπέλα του "εταιρικού event" μετατρέπεται σε ένα συναρπαστικό πάρτυ γεμάτο δυνατές μουσικές, όμορφο κόσμο, έντονα χρώματα, μα πάνω από όλα ανατρεπτικές γεύσεις που προσφέρουν μια νέα εμπειρία απόλαυσης. Δύσκολο task, όμως το event για το λανσάρισμα του iSENZIA, των Νέων Θερμαινόμενων Ράβδων Τσαγιού, τα κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς έγινε talk of the town, με 100άδες posts κι stories να μας μεταφέρουν το λαμπερό κλίμα της βραδιάς, αλλά και τους αγαπημένους μας celebrities να δίνουν το "παρών" στο Anassa City Events. Λάκης Γαβαλάς, Χάρης Σιανίδης, Ηλίας Κονδυλάτος, Ζήνα Κουτσελίνη, Ελένη Τσολάκη και Κώστας Κοκκινάκης ήταν μερικοί μόνο από τους διάσημους που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμπειρία που προσφέρουν τα tea sticks iSENZIA, αλλά και να διασκεδάσουν με τους ξεχωριστούς INCO που ανέβηκαν στο stage.

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η γεύση -και μάλιστα όχι μία, άλλα τρεις. Οι τρεις νέες γεύσεις iSENZIA: Summer Watermelon Crush, με γλυκιά γεύση καρπούζι, Forrest Berry Crush, με απολαυστική γεύση από Berries και Ice Menthol Crush με δροσερές νότες μέντας. Στα ειδικά διαμορφωμένα spots -κάθε ένα με design που ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα και τις γεύσεις του iSENZIA, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τις τρεις εκπληκτικές γεύσεις. Πρώτα μάθαμε περισσότερα για τις θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού, οι οποίες είναι σχεδιασμένες από φύλλα της ποικιλίας oolong, αλλά και από πράσινο τσάι και προσφέρουν μία απόλυτα γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια, με ένα κλικ στο φίλτρο, απολαύσαμε την πλούσια γεύση τους! Προσφέρουν μια ισορροπημένη εμπειρία συνδυασμένη με μια συναρπαστικά φρουτένια ή δροσερή γεύση, ανάλογα με το τι προτιμάς... Αν όλο αυτό δεν είναι λόγος για να παρτάρεις τότε ποιος είναι;
Και επειδή τόσο το PULZE όσο και τα sticks iSENZIA ορίζουν τη γεύση έξω από τους συμβατικούς τρόπους και την αντιλαμβάνονται ως μια ολιστική εμπειρία, δεν θα γινόταν το launch event ενός τέτοιου καινοτόμου προϊόντος να μην πλαισιωθεί με activations που εμπλούτιζαν τη γευστική εμπειρία. Η αρχή έγινε με τον αγαπημένο dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μορφέση, ο οποίος επιμελήθηκε ένα απόλυτα ταιριαστό set για τη βραδιά, βάζοντάς μας από νωρίς σε party mood. Οι πιο artistic τύποι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο -και πάντα γεμάτο από κόσμο- corner για neon facepainting εμπνευσμένο από τα χρώματα των γεύσεων του iSENZIA, ενώ όσοι ήθελαν ένα πιο fun twist έβγαλαν stories στο photobooth με τα iSENZIA-inspired props.
Η βραδιά έκλεισε με τον τρόπο που της άξιζε, δικαιώνοντας απόλυτα το #flavourthatmovesyou, που ήταν το hashtag του event: με ένα ξέφρενο gig των INCO. Με τον Ηλία Μπόγδανο στο stage ξέρεις ότι δεν πρόκειται να καθίσεις ούτε λεπτό. Πόσο μάλλον, όταν η γεύση της βραδιάς σου είναι αυτή του iSENZIA.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr