Follow us

Αλέξανδρος Σταύρου - Ελισάβετ Μουτάφη: Μιλούν για ...Κλεμμένα Όνειρα

Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Ελισάβετ Μουτάφη μιλούν για τη νέα τους σειρά.

klemenaoneira

O Αλέξανδρος Σταύρου και η Ελισάβετ Μουτάφη, συναντιούνται ξανά στη νέα σειρά του Μega «Κλεμμένα όνειρα», που θα προβάλλεται καθημερινά στις 19.00 και απαντούν στις ερωτήσεις της Ανθής Ακαρέπη για το περιοδικό "Τηλεθεατής".

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Δεν πρόλαβαν να πέσουν οι τίτλοι τέλους από τα «Μυστικά της Εδέμ» και πρωταγωνιστείτε στη νέα καθημερινή σειρά που πήρε τη θέση τους στο Mega.
«Είναι πολύ καλό, κυρίως στις μέρες μας, να έχεις δουλειά. Μοιάζει σαν να έχεις κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Κι ειδικά σε μια αξιόλογη δουλειά, όπως είναι η δική μας, με ικανούς συνεργάτες και πολύ ενδιαφέρον σενάριο».

Καλείστε να ερμηνεύσετε ένα διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν του Στέφανου, που μόλις αποχαιρέτησε το κοινό.
«Πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Ο Δημήτρης που υποδύομαι είναι ένας επαγγελματίας που έχει στην κατοχή του ένα μεγάλο κολέγιο της Αθήνας. Είναι ένας πολύ φιλόδοξος άντρας, που πατάει επί πτωμάτων για να κερδίσει, δεν βάζει όρια στη συμπεριφορά του κι εν τέλει, όπως όλα δείχνουν, είναι πραγματικά αδίστακτος».

Η εμπειρία σας προβλέπει αν η σειρά θα έχει την ίδια κι ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τα «Μυστικά»;
«Μακάρι! Όλοι το ευχόμαστε. Διαθέτει όλα τα φόντα για να επιτύχει, κι αυτό είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει όλοι οι συντελεστές. Από την άλλη, να πω ότι με το τέλος των “Μυστικών” έκλεισε ένας κύκλος συνεργασίας με το δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση και τη σκηνοθετική ομάδα του Γ. Βασιλειάδη, μια συνεργασία που με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σύνθεση δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι ένα κομμάτι που αφήνω πίσω μου και συνεχίζω...».

Αν μας δίνατε μια εικόνα της σειράς, ποια θα ήταν;
«Έντονος ρυθμός αποκαλύψεων και ανατροπών, που κάνει το θεατή να νιώθει ότι βαδίζει
καθημερινά πάνω σε νέους δρόμους».


ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ


Ποια είναι η Αλεξάνδρα που υποδύεστε;
«Μια πολύ δοτική μητέρα κι ερωτευμένη σύζυγος, που έχει μεγαλώσει με πολλή φροντίδα κι αγάπη σε ένα περιβάλλον με οικονομική άνεση και με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζει και τα δικά της πρόσωπα. Έχασε νωρίς τη μητέρα της, λατρεύει τον πατέρα της και δουλεύει σε γκαλερί, παρά την άνεση που έχει. Η Αλεξάνδρα είναι θετική απέναντι στα πράγματα, δεν είναι αφελής, αλλά εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Είναι λίγο υπερβολική συναισθηματικά απέναντι στα παιδιά της».

Είναι η πρώτη φορά που υποδύεστε μια μητέρα τόσο νέα, που έχει όμως μεγάλα παιδιά.Πώς χειριστήκατε υποκριτικά το θέμα και τι διδαχτήκατε από αυτό;

«Αυτή είναι η ευτυχία της δικής μας δουλειάς, ότι μπορούμε και ζούμε πολλές ζωές, μέσα από τους ρόλους μας, όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται. Προσπάθησα να προσεγγίσω την Αλεξάνδρα με τον δικό μου τρόπο για να φτάσω στο αποτέλεσμα, να μελετήσω την ψυχολογία των ανθρώπων και τις σχέσεις τους. Αυτό πάντως που κατάλαβα είναι ότι οι μητέρες, πέρα από την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους, πρέπει να τα αφήνουν να αναπνεύσουν, σύμφωνα πάντα με όσα τους έχουν μάθει για τη ζωή και να μην τα καταπνίγουν από αγάπη».

Αν μας δίνατε μια εικόνα της σειράς, ποια θα ήταν;
«Η σειρά διαθέτει χιούμορ, γρίφους, πολύ ενδιαφέρον σενάριο κι επιπλέον όλοι οι ηθοποιοί είναι ταλαντούχοι και χαίρομαι που βρισκόμαστε στο πλατό. Ένα προχωρημένο στοιχείο της σειράς είναι η τεχνολογία και η πληροφορική που εισάγει, μια και αναφέρεται σε κολέγιο πληροφορικής με φοιτητές».

Σας βρίσκει σύμφωνη η «πραγματικότητα» που παρουσιάζουν τα κανάλια;
«Λόγω γυρισμάτων δεν έχω αντίληψη των πραγμάτων. Έχω μια ιδέα, αλλά νομίζω ότι όλοι που δουλεύουμε στην TV, κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάμε παρακάτω τα πράγματα. Νομίζω ότι σε μεγάλο ποσοστό η πραγματικότητα είναι ευτελής».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Σταύρου και της Ελισάβετ Μουτάφη στον "Τηλεθεατή" που κυκλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ