Follow us

Backstage στο εξώφυλλο του Celebrity με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μιλάει στην κάμερα του missbloom.gr για τις αστείες ατάκες του γιού της και το άγχος της τηλεθέασης.
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

sissu_celebrity


Η Σίσσυ Χρηστίδου πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλό του νέου Celebrity.


H Σίσσυ μίλησε με τη Λένα Γκόβαρη για το γιο της Φίλιππο, τα νούμερα της τηλεθέασης, την Ελένη Μενεγάκη και τις φιλίες στην τηλεόραση. Η εικόνα της ακροβατεί ανάμεσα σε αυτήν της παραδοσιακής μαμάς, του κοριτσιού της διπλανής πόρτας και της σέξι TV star. Ακόμη και με το χρώμα των μαλλιών της μας μπερδεύει! Από καστανή έγινε ξανθιά και τον τελευταίο καιρό είναι φλογερή κοκκινομάλλα.

Υπάρχουν πολλές δήθεν συμπεριφορές και κινήσεις στο χώρο των media;
Αυτό που λες το συναντάω συχνά. Είχα την τύχη όμως να συναντήσω ανθρώπους μέσα σε αυτή τη δουλειά, πολύ αξιόλογους, που στην πορεία έγιναν στενοί μου φίλοι. Όπως είναι ο Παύλος Σταματόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Κορινθίου, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Ζαρίφη. Και άλλοι με τους οποίους δεν έχουμε τόσο στενή σχέση, αλλά εκτιμώ και σέβομαι πολύ. Δεν αντέχω όμως καθόλου τη διπροσωπία. Εκείνους που είναι άλλοι πίσω και άλλοι μόλις ανάψουν τα φώτα. Αυτό με σοκάρει κάθε φορά. Είναι κάτι που ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω και να αποδεχθώ.

Τελευταία βλέπουμε να εμφανίζονται όλο και περισσότερα «κορίτσια της διπλανής πόρτας». Αυτό σε ενοχλεί;

Γιατί να με ενοχλεί; Δυστυχώς δεν το βλέπω όσο συχνά θα ήθελα. Το σύστημα δεν δίνει εύκολα ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, δεν εμπιστεύεται άγνωστα πρόσωπα. Υπάρχουν δεκάδες ταλαντούχα κορίτσια της διπλανής πόρτας που η ευκαιρία ίσως δεν τους δοθεί ποτέ. Εμένα, πάντως, σαν τηλεθεάτρια, μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση τέτοιου είδους πρότυπα.

Είχες δεχτεί ρατσιστική αντιμετώπιση για το σώμα σου εκείνη την εποχή;

Δεν ένιωσα μεγάλο ρατσισμό πέρα από κάποιες μικρές κακιούλες που ήταν ανώδυνες. Νομίζω πως είναι τρομερή μικρότητα να αντιμετωπίζεις ρατσιστικά μια γυναίκα για το βάρος της.

Πώς σχολιάζεις αυτά τα standards της πολύ αδύνατης σιλουέτας που έχουν δημιουργηθεί στην τηλεόραση και κατ' επέκταση στην κοινωνία μας;
Δεν ήμουν ποτέ θαυμάστρια αυτών των προτύπων. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει τεράστια καριέρα βασισμένες στις καμπύλες τους, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπιγιονσέ ή η δική μας Έλενα Παπαρίζου. Νομίζω πως η Ελληνίδα έχει το δώρο της καμπύλης και πρέπει να το εκμεταλλεύεται και όχι να το κρύβει. Μου αρέσουν οι ζουμερές γυναίκες και να σου πω και κάτι; Νομίζω αυτές αρέσουν τελικά και στους άντρες!

Το καλοκαίρι σε είδαμε σε μια σέξι φωτογράφηση. Πήρες εύκολα την απόφαση να την κάνεις;

Το σκεφτόμουν πολλούς μήνες και τελικά το έκανα γιατί καταλήξαμε σε ένα concept που θεώρησα ότι ήταν μεν σέξι, χωρίς όμως να είναι χυδαίο. Τελικά μου άρεσε πολύ η εμπειρία και αισθάνθηκα πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Το έκανα σε μια φάση που ίσως είχα την ανάγκη να ξαναβρώ τη σέξι πλευρά μου, η οποία είχε κοιμηθεί λίγο, κάτω από το πέπλο της αφοσίωσης στην ανατροφή του γιου μου.

Δες εδώ το video, όπου μιιλάει στην κάμερα του missbloom.gr για τις αστείες ατάκες του γιού της και το άγχος της τηλεθέασης:





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ