Μαγείρευε όπως ντυνόταν
Η Audrey μαγείρευε όπως ντυνόταν. «Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είχε όλα αυτά τα ρούχα από Valentino και Versace στο set, αλλά μετά ήταν απλά χαρούμενη με ένα jean και t-shirt. Έτσι ήταν και η μαγειρική της. Κρατούσε ίσως μόνο το 10% από τις βαριές, πολύπλοκες συνταγές που μάζευε τη δεκαετία του ’50. Όλες τις υπόλοιπες τις συγκέντρωνε καθημερινά από φίλους και την εμπειρία της. Δεν ήθελε ποτέ να προκαλέσει τις εντυπώσεις ή να θυμίσει chef με τις συνταγές της» αποκαλύπτει. Σύμφωνα με τον γιο της, η Audrey επέμενε πώς ό,τι υπήρχε στο τραπέζι έπρεπε να είχε έναν συνδυασμό χρωμάτων.
«Το πρωινό ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για όλους. Επέμενε να τρώμε ένα πλούσιο πρωινό. Στην κουζίνα, είχαμε μία γωνία με ένα τραπέζι, και αυτό ήταν το μέρος που την έπιαναν πάντα οι συναισθηματισμοί και μας έλεγε ιστορίες για τα νιάτα της ή το πώς ερωτεύτηκε τον πατέρα μου» εξομολογείται ο Dotti.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr