Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν ώριμη για να γίνω μητέρα»

Πόσα κιλά έχει πάρει και ποιο μήνα διανύει;

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν ώριμη για να γίνω μητέρα»

Μπορεί να διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά της και, βέβαια, δεν έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, μάλιστα, παρακολούθησε την πρεμιέρα της ανατρεπτικής κωμωδίας "Μια από τα γίδια" μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, και το λαμπερό χαμόγελο της μαρτυρούσε την ευτυχία της.

Η ξαφνική της εγκυμοσύνη δεν την βρήκε απροετοίμαστη και όπως δήλωσε στο ΕΓΩ!WEEKLY: «Ήμουν ώριμη ποια για να γίνω μητέρα. Μπορεί να συνέβη ξαφνικά, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, αλλά ζω αυτές τις στιγμές χωρίς να έχω καθόλου άγχος». Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει πάρει μόνο 7 κιλά μέχρι στιγμής, αλλά ακολουθεί ένα απόλυτα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, κατάλληλο για την εγκυμοσύνη της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν ώριμη για να γίνω μητέρα»
Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως δήλωσε στο περιοδικό, δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην προετοιμασία του παιδικού δωματίου. Αυτή θα είναι μια ευχάριστη διαδικασία, που θα γίνει τους επόμενους μήνες ενώ δεν έκρυψε την μεγάλη της χαρά: «Ανυπομονώ πραγματικά να γνωρίσω αυτόν τον νέο άνθρωπο που θα έρθει στη ζωή μας», δηλώνει με λαχτάρα η μέλλουσα μαμά.


Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί


Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν ώριμη για να γίνω μητέρα» - εικόνα 2


Δες επίσης:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης
Beyonce: Μιλά για την αποβολή που βίωσε πριν την γέννηση της Blue Ivy
Βίκυ Καγιά: Μας ανοίγει τη ντουλάπα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ