Follow us

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!

Τι απαντάει στις φήμες περί διακοπής του reality της; 

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!

Μας έχει συνηθίσει σε πιο πληθωρικές εμφανίσεις με κολλητά ρούχα, που διαγράφουν τις πλούσιες καμπύλες της, διαφάνειες και bodycon φορέματα.

Φαίνεται όμως ότι η εγκυμοσύνη της άλλαξε τα πλάνα και η Kim Kardashian κάνει στροφή στο στυλ της. Ο φακός την εντόπισε έξω από το σπίτι της με μια εμφάνιση που μας έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Η εγκυμονούσα σταρ επέλεξε ένα ριχτό ασπρόμαυρο φόρεμα που έφτανε έως το γόνατο. Το συνδύασε με άσπρες γόβες, κόκκινο κραγιόν και ένα σφιχτά πιασμένο κότσο. Ίσως να ήταν μια "άτυχη" επιλογή και να ξαναγυρίσει στο αξεπέραστο ύφος ντυσίματός της αλλά εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το συγκεκριμένο της πήγαινε πολύ.

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες περί διακοπής του reality show στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με την οικογένειά της η ίδια έγραψε στο προσωπικό της blog: "Όπως ξέρετε όλοι είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό το show και όλοι μας θα συνεχίσουμε μέχρι και την σεζόν 10 τουλάχιστον. Το σόου είναι η νούμερο 1 προτεραιότητά μου και είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και γι΄αυτό το ευχαριστιέμαι κάθε λεπτό".

Δες παρακάτω φωτογραφίες:

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!  - εικόνα 2

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!  - εικόνα 3

Kim Kardashian: Η καλύτερή της εμφάνιση έως τώρα!  - εικόνα 4


Δες επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ