Follow us

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη μεθυσμένη Jennifer Lawrence να δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους

Η πτώση στη σκηνή, το σφηνάκι, η προετοιμασία για τη βραδιά και το άγχος για την καριέρα

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη μεθυσμένη Jennifer Lawrence να δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους


Η Jennifer Lawrence, έπεσε στις σκάλες καθώς πήγαινε να παραλάβει το πρώτο της Όσκαρ στην κατηγορία Best Actress. Κι αυτή η είδηση έκανε πιο γρήγορα το γύρω του κόσμου από την είδηση της βράβευσης.


O απόλυτoς φόβος κάθε γυναίκας σε αυτές τις περιστάσεις έγινε πραγματικότητα. Αλλά η Lawrence κατάφερε με τη γοητεία και την ταπεινότητα της, να την ερωτευτούμε ακόμα περισσότερο. «Εσείς απλά στέκεστε όρθιοι γιατί αισθάνεστε άσχημα που έπεσα και αυτό είναι πραγματικά ντροπιαστικό, αλλά σας ευχαριστώ», είπε όταν ανέβηκε τελικά στο βάθρο.

«Τι συνέβη ακριβώς;» την ρώτησαν κατά τη διάρκεια της press conference μετά το τέλος των βραβείων. "Τι εννοείς τι συνέβη; Κοιτάξτε το φόρεμά μου. Προσπάθησα να ανεβείτε τις σκάλες με αυτό το φόρεμα. Αυτό συνέβη!» εξήγησε σε έναν από τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ξεκαρδιστική συνέντευξης τύπου. «Τι πέρασε από το μυαλό μου όταν έπεσα; Μια κακή λέξη. Αυτό δεν μπορώ να πω. Αυτό ξεκινά από F»

«Ήξερα ότι θα φορούσα Αυτό το φόρεμα» δήλωσε στο WWD (προ-πτώσης) «Θέλω να πω ότι έπρεπε να κόψουμε έξι ίντσες από την ουρά επειδή ήταν λίγο γελοίο, και εξακολουθεί να είναι γελοίο, αλλά μου αρέσει έτσι.»

Επίσης, δήλωσε πολλές φορές στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί ότι πεινούσε πολύ. «Τα McDonald 's είναι εκεί πέρα. Μπορεί κάποιος να μου φέρει κάτι; Θέλω απλά ένα Happy Meal. Μπορώ να το φάω στο μπάνιο.» Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Jennifer έκανε αστεία με τους δημοσιογράφους και όπως παραδέχτηκε είχε πιει ένα σφηνάκι λίγο νωρίτερα που την έκανε πιο χαλαρή.

Δες εδώ το ξεκαρδιστικό video



Διάβασε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ