Follow us

Photo weekly report: Τι έκαναν οι celebrities την προηγούμενη εβδομάδα;

Μάθε όλα τα celebrity νέα μέσα από τις στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός... Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Photo weekly report: Τι έκαναν οι celebrities την προηγούμενη εβδομάδα;

Οι καλύτερες φωτογραφίες που γέμισαν τα social media. Πού βρέθηκαν οι celebrities και ποιες πόζες επέλεξαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους;

Μάθε όλα τα celebrity νέα για τους πιο διάσημους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους.

Θυμήσου επίσης τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας.

Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:



[gallery ids="53583,53584,53585,53586,53587,53588,53589,53590,53591,53592,53593,53594,53595,53596,53597,53598,53599"]

H Jessica Alba βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Μαζί της η κόρη της, Honor, με την οποία απόλαυσαν μερικές βόλτες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Derek Hough πλαισιώνεται από τις όμορφες κοπέλες: Vanessa Hudgens, Selena Gomez και Lily Collins στο πάρτυ του Vanity Fair. Mάθε όλες τις λεπτομέρειες του πάρτυ εδώ!

Στην Ρώμη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Monica Bellucci. Η διάσημη ηθοποιός ήταν απλή φορώντας τζιν και δερμάτινη καπαρντίνα.

H Fergie, λίγο περίεργα ντυμένη για τα γούστα της, κατευθύνεται στο bridal shower της αδελφής της Dana στο Beverly Hills, διανύοντας ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Spiderman είδαμε τον Andrew Garfield και την Emma Stone. Μάλιστα, ο φακός έπιασε το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος.

Η Heidi Klum πηγαίνει βόλτα στην Σάντα Μόνικα με τον σύντροφό της Martin Kirsten πάνω στην μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

Με μια μεγάλη μπουκιά στο στόμα πόζαρε η Julianne Hough όσο ήταν ακόμα στην Γερμανία στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας "Safe Heaven"

H Jessica Biel έξω από το διαμέρισμά της στο Soho με ένα πολύ ιδιαίτερο ντύσιμο!

Ο Kanye West παρακολούθησε από την πρώτη σειρά (χωρίς την σύντροφό του) το show του οίκου Celine στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου.

Bad Hair Day για την Kelly Osbourne που κοιμόταν για 15 ώρες όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από το Twitter της.

Με ένα total white look εμφανίστηκε η Kim Kardashian έξω από το σπίτι της. Μάλιστα, είπε στους θαυμαστές της μέσα από το blog της ότι ανυπομονεί να μας δείξει την κοιλίτσα της που ολοένα και φουσκώνει.

Η Lea Michele ποζάρει στα παρασκήνια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς Glee.

Η Miranda Kerr βρέθηκε στη Νέα Υόρκη μαζί με τη Behati Prinsloo για να παρουσιάσουν τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria's Secret. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Την εκπομπή "Live With Kelly and Michael" επισκέφτηκε ως καλεσμένη η Scarlett Johansson και φυσικά μετά πόζαρε μαζί τους για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Μετά από όλο τον σάλο που έχει ξεσπάσει αυτές τις ημέρες με τις ομοιότητες του φορέματός της με αυτό της Anne Hathaway η Amanda Seyfried δεν έχει κάνει καμία δήλωση παραμένοντας χαλαρή και άνετη. Μάθε λεπτομέρειες εδώ.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του μωρού της έκανε η Shakira, επισκεπτόμενη την έκθεση έργων τέχνης του Jaume de Laiguana στην Βαρκελώνη.

H Britney Spears απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα της Σάντα Μπάρμπαρα έχοντας για παρέα τους δυο γιους της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ