Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έκλεισε τον 4ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού HELLO!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έκλεισε τον δεύτερο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!

Ήταν την περασμένη Παρασκευή που ένα μήνυμα στο Twitter προκάλεσε ξαφνικά χιλιάδες χαμόγελα, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε, πραγματικά, τον πιο έξυπνο και γλυκό τρόπο για να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Είχαμε ένα όνειρο και βγήκε αληθινό, τώρα περιμένουμε δεύτερο μωρό». Δεν το έκρυψαν ποτέ ούτε η Σίσσυ ούτε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης ότι ήταν μεγάλη η επιθυμία τους για ένα δεύτερο παιδί. Δες εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της δεν ήταν και τόσο εύκολοι, καθώς είχε να αντιμετωπίσει όλα τα «κλασικά» συμπτώματα που ταλαιπωρούν τις εγκύους.


Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έκλεισε τον 4ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!


Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να βρίσκεται στο πλευρό του μουσικού στην πρεμιέρα του στο «Gotham City». Μόλις, όμως, έκλεισε τον τέταρτο μήνα και ένιωσε ότι όλα πλέον πηγαίνουν καλά, ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο. Όμορφη και χαμογελαστή τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του HELLO!, το μεσημέρι της Δευτέρας στον Βύρωνα, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.


Περισσότερα στο περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί

Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έκλεισε τον 4ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ