Follow us

Photo weekly report: Οι δραστηριότητες των celebrities μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Πού βρέθηκαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε και ποιες πόζες επέλεξαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους; Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Photo weekly report: Οι δραστηριότητες των celebrities μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Οι καλύτερες φωτογραφίες που γέμισαν από τα social media και όχι μόνο. Πού βρέθηκαν οι celebrities και ποιες πόζες επέλεξαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους;

Μάθε όλα τα celebrity νέα για τους πιο διάσημους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους.

Θυμήσου επίσης τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας.

Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:



[gallery ids="53951,53952,53953,53954,53955,53956,53957,53958,53959,53960,53961,53962,53963,53964,53965"]

Εφόσον η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τελείωσε, η Jessica Alba και η κόρη της, Honor, γύρισαν στο Λος Άντζελες και στην καθημερινότητά τους.

Μπορεί να κάνει κρύο και να χιονίζει ασταμάτητα στην Νέα Υόρκη όμως η Anne Hathaway δεν πτοείται και δεν αμελεί τον καφέ της και το πρωινό της σνακ.

Η Doutzen Kroes βρίσκεται στον νησί του Αγίου Βαρθολομαίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για χάρη του brand της Victoria's Secret αλλά δεν παραλείπει παράλληλα να διασκεδάζει.

H Eva Longoria πόζαρε κρατώντας την χνουδωτή φίλη της Goose στο πλαίσιο της εκδήλωσης Sheba Feed Your Passion Campaign που πραγματοποιήθηκε στο Copacabana της Νέας Υόρκης.

Ένας από τους πολλούς ηθοποιούς που βρίσκονται στην Λεωφόρο της Δόξας είναι πλέον και ο James Franco που απέκτησε μόλις το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ!

Τα πρώτα του βήματα κάνει σιγά σιγά ο ενός έτους Samuel και η μαμά του, Jennifer Garner, δείχνει ιδιαιτέρως υπερήφανη και χαρούμενη.

Η Kelly Rutherford βρέθηκε στο Gala By Love Heals που πραγματοποιήθηκε στο The Four Seasons Restaurant της Νέας Υόρκης. Ps. Μας λείπεις Lily van der Woodsen!

Η Candice Swanepoel και η Behati Prinsloo μαζί όλα τα άλλα μοντέλα της Victoria's Secret βρίσκονται στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου και όλη την ημέρα ποζάρουν μέσα σε εσώρουχα από τις νέες κολεξιόν της διάσημης εταιρείας.

Η Suri Cruise -με γούνα- βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της Katie Holmes και μαζί μπαίνουν στο σπίτι τους στην χιονισμένη Νέα Υόρκη.

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και αποκαλύψει το φύλο του μωρού της (δες το βίντεο εδώ) η Jessica Simpson βρέθηκε και στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, στα παρασκήνια της οποίας πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Heidi Klum ανήκει πλέον στο δυναμικό του reality America's Got Talent ως κριτής. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Η Kourtney Kardashian άλλαξε λουκ και έκανε αφέλειες. Ένα σημαντικό νέο για μας δείξει μέσα από το Instagram της.

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε η Milla Jovovich και δεν παρέλειψε να δείξει στους ακόλουθούς της στο Twitter τα κόκκινα χείλια της.

Η Sarah Jessica Parker συνόδεψε τις κόρες της στο σχολείο μέσα στο χιόνι που έχει σκεπάσει αυτές τις ημέρες την Νέα Υόρκη.

Οι κόρες της Sarah Jessica Parker, Marion και Tabitha, βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν λίγο με το χιόνι και να απολαύσουν τις ώρες με την μαμά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ