Follow us

Με νέο show στον ΑΝΤ1 η Δέσποινα Βανδή;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι στυλιστικές λεπτομέρειες των εμφανίσεων της στη Eurovision


Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;


Τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως προσέγγισαν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για το νέο show που ετοιμάζουν. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η 43χρονη τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση από το κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει το νέο show τραγουδιού με διάσημους συμμετέχοντες που ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να βγάλει στον αέρα αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Δέσποινα Βανδή δεν δεχτεί να παρουσιάσει το show, οι υπεύθυνοι φαίρονται να επιθυμούν τη Δέσποινα Βανδή στην ομάδα του show, ακόμα και στη θέση μιας εκ των κριτών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τη θέση της παρουσιάστριας του show ακούστηκε πριν μερικές μέρες και το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα, ενώ και η Δούκισσα Νομικού αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι μερικοί από τους ανθρώπους που ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει σκεφθεί για αυτό το ρόλο.

Η κριτική επιτροπή θα είναι τετραμελής και, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, επικρατέστερα για τις θέσεις είναι τα ονόματα του Αντώνη Ρέμου και του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ λίγο πριν την οριστική συμφωνία βρίσκεται η Μπέσυ Μάλφα.

Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες, η Βικτώρια Χαλκίτη αλλά και ο Χρήστος Σιμαρδάνης επιβεβαίωσαν στην κάμερα του Star πως ήδη έκαναν μία πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού, όμως τίποτα ακόμα δεν θεωρείται ακόμη οριστικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ