Follow us

Η πρώτη έξοδος της Κάτιας Ζυγούλη με τα τρία παιδιά της

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hello

katia_zygouli_volta_hello


Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hello

Όλοι ανυπομονούν για τις πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης κόρης της οικογένειας Ρουβά - Ζυγούλη. Όσοι έχουν δει από κοντά τη μικρότερη δεσποινίδα Ρουβά κάνουν λόγο για πιστό αντίγραφο του Σάκη. Η δυόμιση μηνών κόρη του ζευγαριού λένε ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά με του μπαμπά της, ακόμη και στα χρώματα. Η αλήθεια είναι ότι σε όποιον κι αν μοιάζει θα είναι αναμφισβήτητα όμορφη.


Η πρώτη έξοδος της Κάτιας Ζυγούλη με τα τρία παιδιά της
Αναστασία Ρουβά


Κυριακή πρωί και ο φωτογραφικός φακός του HELLO! απαθανάτισε την Κάτια Ζυγούλη μαζί με τα τρία της παιδιά να απολαμβάνουν τη βόλτα τους κοντά στην περιοχή του Νέου Βουτζά. Στη συντροφιά τους αυτήν τη φορά δεν ήταν ο Σάκης Ρουβάς καθώς δεν είχε επιστρέψει ακόμη από τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Κάτια Ζυγούλη, ως τρυφερή μαμά, δεν άφησε λεπτό τη μικρή της πριγκίπισσα, η οποία είχε αποκοιμηθεί στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Η μικρότερη δεσποινίδα Ρουβά είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό και αρκετά χαμογελαστό, το οποίο δεν κουράζει σχεδόν καθόλου τους γονείς του. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν και να τρέχουν στην παιδική χαρά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, πήγαινε συχνά να δει τι κάνει η αδερφούλα της και ανυπομονούσε να ξυπνήσει για να την κρατήσει στην αγκαλιά της. Μάλιστα λίγο πριν επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο, η Αναστασία έκανε μια στάση, έκοψε λίγα λουλούδια και τα προσέφερε στη μητέρα της.


Περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ