Follow us

Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities;

Κατερίνα Καινούργιου, Νικολέτα Ράλλη, Στέλλα Γιαμπουρά και Πηνελόπη Πλάκα με αξεσουάρ της Σοφίας Δριστέλα

Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities;


Κατερίνα Καινούργιου, Νικολέτα Ράλλη, Στέλλα Γιαμπουρά και Πηνελόπη Πλάκα με αξεσουάρ της Σοφίας Δριστέλα



Το τριήμερο που μόλις τελείωσε διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η 1η Έκθεση ομορφιάς Exclusive Beauty ανοιχτή στο κοινό που στόχο είχε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν, επαγγελματικά και μη, προϊόντα, αξεσουάρ, κοσμήματα και υπηρεσίες ομορφιάς μέσα από τα πολυάριθμα περίπτερα και τους experts έβρισκε σε κάθε τομέα.

Στην έκθεση αυτή βρέθηκε και η Σοφία Δριστέλα με την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της παρουσιάζοντας τα νέα σχέδια της σε βραχιόλια και όχι μόνο! Τα κοσμήματα dristela προτείνουν σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα να φορούν πολλά χρωματιστά βραχιόλια, τα διάσημα “βραχιολάκια της Σοφίας”, συνδυασμένα με τα νέα κοντά κολιέ, που αποτελούν τάση και θα συνεχίσουν να είναι και όλο το καλοκαίρι.

Το stand dristela στήριξαν πολλές επώνυμες φίλες της σχεδιάστριας που βρέθηκαν εκεί για να φωτογραφηθούν, να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν τα νέα σχέδια κοσμημάτων.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities;
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χάνει ευκαιρία να φοράει τα κοσμήματα dristela στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της καλή της φίλης, Σοφίας Δριστέλα.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities; - εικόνα 2
Η Νικολέτα Ράλλη επισκέφτηκε την έκθεση το πρωί του Σαββάτου και φωτογραφήθηκε επίσης με "τα βραχιολάκια της Σοφίας" αναφέροντας μάλιστα αποκλειστικά στο MissBloom.gr τον τρόπο που τις φοράει: “Τα κοσμήματα της Σοφίας είναι τόσο ωραία και τόσο χαρούμενα που με ότι και να τα βάλεις θα ξεχωρίσουν. Ένα απλό μπλουζάκι και ένα τζιν συνδυασμένα με πολύ χρώμα και είσαι έτοιμη!”.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities; - εικόνα 3
Η Στέλλα Γιαμπουρά δεν αντιστάθηκε και φόρεσε πολλά βραχιόλια μαζί, όπως είναι και η πρόταση της ίδιας της Σοφίας Δριστέλα.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities; - εικόνα 4
Ενώ το ίδιο έκανε και η Πηνελόπη Πλάκα που πρόσφατα μπήκε στην παρέα και όπως είπε την λάτρεψε.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities; - εικόνα 5
Τέλος, και η Όλγα Φαρμάκη, είναι μια από τις φανατικές υποστηρίκτριες με την Σταυρούλα από τις τσάντες Lovely Handmade

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι στο stand είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και τις υπέροχες τσάντες Lovely Handmade, τις οποίες έχουμε δει πολλάκις να παρουσιάζει η Σοφία Δριστέλα αλλά και να κρατούν κατά κόρον όλες οι διάσημες ελληνίδες. Η τσάντες Lovely Handmade είναι χειροποίητα clutches από πλαστικοποιημένο χαρτί αποτελώντας μια εναλλακτική πρόταση στις τάσεις της μόδας, μια φρέσκια ιδέα και άκρως καλοκαιρινή. Εξίσου, σημαντικό είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα ελληνικό προϊόν με 150 σημεία πώλησεις στην Ελλάδα. Αν θες να δεις περισσότερα σχέδια επισκέψου τη σελίδα τους στο Facebook: Lovely Handmade.


Σε ποιο event συναντήθηκαν οι Ελληνίδες celebrities; - εικόνα 6
Όλα όσα είδαμε στην έκθεση με τα κοσμήματα dristela.


Stay tuned γιατί έρχεται super διαγωνισμός!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ