Follow us

Miranda Kerr: Δεν ανήκει πλέον στους Αγγέλους της Victoria's Secret

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;

Miranda Kerr: Δεν ανήκει πλέον στους Αγγέλους της Victoria's Secret

Οι Άγγελοι της διάσημης εταιρείας εσωρούχων αποχαιρετούν την Miranda Kerr.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού People αναφέρει ότι το διάσημο μοντέλο δεν ανανέωσε το ενός εκατομμυρίου δολαρίων συμβόλαιό του και ότι η βασική αιτία έχει να κάνει με την συμπεριφορά της: “Είναι λίγο δύσκολη στις φωτογραφήσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις. Δεν έρχεται στην ώρα της και είναι πιο απρόσιτη από τις άλλες κοπέλες” ενώ συμπληρωματικά, το Us Magazine, που δημοσίευσε πρώτο την είδηση, την χαρακτηρίζει "πολύ κακό συνεργάτη" ” αλλά και στο ότι δεν έχει την ίδια απήχηση στο κοινό, όπως τα άλλα μοντέλα.

Τα πράγματα ξεκαθάρισε η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας και ο Ed Razek, ο πρόεδρος και chief marketing officer, ο οποίος δήλωσε: “Η Μιράντα Κερ είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της βιομηχανίας, και ένα από τα πιο δημοφιλή. Είναι επίσης ένας τέλειος επαγγελματίας. Οποιεσδήποτε φήμες για το αντίθετο είναι αναληθείς. Εφόσον οι διεθνείς της υποχρεώσεις την κράτησαν μακρυά από εμάς για περισσότερο καιρό από όσο μας άρεσε και από ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι πάντα ένας Άγγελος για μένα. Για την ακρίβεια την κάλεσα να περπατήσει στο φετινό σόου και με χαρά συμφώνησε”.

Αυτό σημαίνει ότι το νεαρό μοντέλο δεν θα ονομάζεται πια Άγγελος της Victoria's Secret, δε θα αμοίβεται σαν τέτοιος, αλλά θα συμμετέχει στο σόου και πιθανόν σε κάποιες ακόμα φωτογραφήσεις καταλόγων.



Δες επίσης:

Η Miranda Kerr στην καλοκαιρινή καμπάνια της Mango
Τι γυμναστική κάνει η Miranda Kerr;
Miranda Kerr: Με μπικίνι στο Μεξικό!
Miranda Kerr: Chic στην παραλία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ