Follow us

Jennifer Lawrence: Σε ένα από τα 7 εξώφυλλα του περιοδικού Time

Το οποίο την κατατάσσει στην λίστα με τους 100 ανθρώπους που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή

Jennifer Lawrence: Η μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

H Jennifer Lawrence, ο Jay-Z και η Lena Dunham είναι μόνο 3 από τους 100 ανθρώπους που έχουν μεγάλη επιρροή στο κοινό, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Time.

Μάλιστα, η βραβευμένη με Όσκαρ Lawrence κοσμεί ένα από τα πέντε εξώφυλλα του περιοδικού, με μαλλιά πιασμένα, σοβαρό ύφος και ασπρόμαυρο φόντο. Τα άλλα εξώφυλλα ανήκουν: στον Jay-z, στον Rand Paul, τον γερουσιαστή του Kentucky και γιο του πρώην βουλευτή και υποψηφίου για πρόεδρου των ΗΠΑ Ron Paul, στον Aamir Khan έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Bollywood, στην Malala Yousafzai, μια μαθήτρια από το Πακιστάν η οποία συνιστά τον νεότερο σε όλη την ιστορία υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης και μάλιστα ήταν θύμα απόπειρας δολοφονίας από Ταλιμπάν ενώ γυρνούσε στο σπίτι της από το σχολείο γιατί υποστηρίζει την μόρφωση των νέων κοριτσιών, στον Elon Musk, τον Αμερικανό-Αφρικανό επιχειρηματία και στην Li Na, την πιο διάσημη Κινέζα παίκτρια του Τέννις.

Ανάμεσα στη λίστα βρήκαμε επίσης τους: Beyonce, Lena Dunham, Christina Aguilera, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Frank Ocean, Steven Spielberg, Justin Timberlake, Daniel Day Lewis και άλλους.

Η Jodie Foster, μάλιστα, σχολίασε την Jennifer Lawrence, σχόλια που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό: "Βεβαίως, αυτό το κορίτσι μπορεί και παίζει. Αλλά, αυτό το κορίτσι μπορεί και απλά να υπάρχει, σκέφτηκα κάποτε".

Δες παρακάτω το εξώφυλλο της Jennifer Lawrence:

Jennifer Lawrence: Σε ένα από τα 7 εξώφυλλα του περιοδικού Time


Δες επίσης:

MadWalk 2013: Διάσημες εμφανίσεις
Kate Hudson - Elizabeth Hurley: Στο Hot Pink Party
Νομικού, Καμπούρη, Χρουσαλά: Στην επίσημη παρουσίαση των συλλεκτικών T-shirt της Pinko

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ