Follow us

Jessica Alba: «Φορούσα δυο κορσέδες για να αδυνατίσω»

Η σκληρή μέθοδος που ακολούθησε μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Jessica Alba: «Φορούσα δυο κορσέδες για να αδυνατίσω»

H Jessica Alba πόζαρε για το εβδομαδιαίο διαδικτυακό περιοδικό του Net-a-Porter και στην συνέντευξη που παραχώρησε εξομολογήθηκε τον τρόπο που ακολούθησε προκειμένου να απολλαγεί από τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Jessica Alba: «Φορούσα δυο κορσέδες για να αδυνατίσω»

“Φορούσα διπλό κορσέ μέρα νύχτα για 3 μήνες”, αποκάλυψε η 32χρονη ηθοποιός σχετικά με την περίοδο μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της, Haven, τον Αύγουστο του 2011. “Ίδρωνα πολύ άλλα άξιζε. Ήταν πολύ σκληρό, αλλά δεν είναι για όλους" επεσήμανε στο τέλος.

Jessica Alba: «Φορούσα δυο κορσέδες για να αδυνατίσω» - εικόνα 2

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συζυγική της σχέση και πώς αυτή αναζωογονήθηκε μετά το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου: “Ήταν το πρώτο μας ταξίδι που δεν ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετά από έξι χρόνια”, εξομολογήθηκε και συνέχισε: “Δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντικό ήταν μέχρι που φτάσαμε σπίτι και σκέφτηκα 'Αρέσουμε ο ένας στον άλλο, είμαι αλήθεια οι καλύτεροι φίλοι'. Ξέρω ότι αρχίσαμε να αποκτάμε ρίζες κάθε μέρα και ότι κάναμε άλλους δυο ανθρώπους που είναι ότι καλύτερο έχω στον πλανήτη, αλλά το να έχουμε χρόνο οι δυο μας, ήταν πολύ καλό για την επικοινωνία μας. Επιλέξαμε τους σωστούς ανθρώπους”.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ