Follow us

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της

Το διαζύγιο, ο πρωταθλητισμός και το ατύχημα του γιου της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το σοβαρό ατύχημα που της άλλαξε την ζωή


Το διαζύγιο, ο πρωταθλητισμός και το ατύχημα του γιου της


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολότερες περιόδους που έχει βιώσει ως σήμερα.

«Μπορώ να θυμηθώ πολλές δύσκολες στιγμές» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός, αποκαλύπτοντας: «Μαθήτρια ακόμη, βίωσα την υπερπροσπάθεια και τη στέρηση του πρωταθλητισμού, ενώ κάποια χρόνια αργότερα, λόγω της μητρότητας σε μικρή ηλικία, μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη η προσαρμογή στη νέα ζωή».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μάλιστα, πάνω στο ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Στις δύσκολες στιγμές συγκαταλέγω και το διαζύγιό μου αλλά και το ατύχημα που είχε ο γιος μου πέρσι όταν έπεσε από το μπαλκόνι του εξοχικού μας.Τεράστιο σοκ! Έσπασε τον μηρό του και ήταν με γύψο από τη μέση μέχρι τα γόνατα και σε καροτσάκι για τρεις ολόκληρους μήνες. Συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και σημάδεψε τη ζωή μου, καθώς δεν περνά ούτε μία μέρα που να μην σκεφτώ ότι τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο. Έκτοτε δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά απολαμβάνω το σήμερα».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ