Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Η γνωριμία και το πρώτο ραντεβού με τον Μύρωνα Στρατή

Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού

Mary_sinatsaki_celebsnightout_default


Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού


Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί της Κυριακής, και μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μύρωνα Στρατή, το άδοξο τέλος του Master Chef 2 και τη γεύση που της άφησε η παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ενώ δεν δίστασε να διαλέξει και μια γυναίκα παρουσιάστρια με την οποία θα ήθελε να συνεργαστεί.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θυμήθηκε τη γνωριμία και το πρώτο ραντεβού της με τον Μύρωνα Στρατή: «Έχουμε πολλά κοινά. Η μουσική είναι σίγουρα ένα ισχυρό κοινό που έχουμε και η μαγειρική επίσης. Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά. Μέσω του MAD, εγώ εκεί ήμουν παρουσιάστρια και εκείνος καλεσμένος», ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. […] Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία, γελάκια… Όμως αυτά, είναι από τα ωραία πράγματα στον Μύρωνα: ότι είναι λίγο ντροπιάρης, η αμηχανία του».

Σχετικά με την παρουσίαση του Master Chef 2, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με την αναβολή επ’ αόριστον του τελικού, η οικοδέσποινα της εκπομπής έκανε χιούμορ λέγοντας: «Επειδή ο Μύρωνας μαγειρεύει καταπληκτικά και είναι πωρωμένος, είναι ο Έλληνας Master Chef και θα πάρει αυτός το έπαθλο», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση για τον τελικό, αλλά μπορεί να παίξει και το σενάριο να μοιραστούν οι δυο φιναλίστ το έπαθλο. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά κανένας δεν θέλει να τελειώσει αυτό χωρίς να υπάρξει κάποιου είδους τέλος. Θα υπάρξει κατάληξη, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποια».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε με ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον. «Ξέρεις πόσο χώρο μου έδωσε η Ράνια Θρασκιά; Ή πόση λάμψη έδινε επάνω μου η Ζέτα στο Dancing;» σχολίασε αρχικά, ενώ απευθυνόμενη στη Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε συνεργαστεί. Θέλεις να συνεργαστούμε; Το εννοώ!».


Δες τα αποσπάσματα της συνέντευξης εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ