Follow us

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Καπουτζίδη

Και το μέλλον του στον Alpha

nikos_moutsinas

Και το μέλλον του στον Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο «ΟΛΑ», το βράδυ της Τρίτης, και απάντησε στον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το αν θα ήθελε να συνεχιστεί το «Δέστε Τους» για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος βαριέμαι σαν άνθρωπος πολύ εύκολα, θέλω συνεχώς να συμβαίνει κάτι. […] Σκέφτηκα πως είναι τέσσερα χρόνια αυτή η εκπομπή και τώρα λέμε να πάει για πέμπτο. Σκέφτηκα και είπα πως ίσως κάνει κακό στην εκπομπή αυτή η πέμπτη σεζόν και δεν μιλάω μόνο για εμένα. Έγινε μια τέτοια κουβέντα, συζητήσαμε αρκετά και καταλήγουμε νομίζω. Οπότε είμαστε σε συζητήσεις ακόμα, κάτι καλό θα είναι πάντως. Είτε το “Δέστε Τους” συνεχίσει ή είναι κάτι άλλο, πάλι καλό θα είναι».

Όσο για τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για εκείνον και τη Μαρία Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Κοίταξε να δεις, εγώ σέβομαι πάρα πολύ αυτό που είπε ο Γιώργος. Επίσης, θεωρώ πολύ λόγια του αέρα, λόγου χάρη, το ότι επειδή έχουν χιούμορ ο Βαγγέλης, ο Νίκος και ο Θέμος φέρ’ τους να κάνουν μια εκπομπή όλοι μαζί. Είναι πολύ διαφορετικό το να συνεργαστούμε, γιατί μπορεί να μην κολάμε. Θέλω να πω ότι μπορεί πραγματικά να μην ταιριάζουμε. Το αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει. Δεν μου φάνηκε περίεργο, ούτε παρεξηγήθηκα. Ούτως ή άλλως με όλα αυτά που λέγονται για εμένα και αυτά που κάνω στους συνεργάτες μου, είναι λογικό κανείς να μη θέλει να συνεργαστεί μαζί μου».


Περισσότερα από τγη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά, εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ