Follow us

Just Doretta: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιγράφει τις πρόβες του Hangover και βγάζει αποκλειστικές φωτογραφίες

H Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει φέτος hangover της και το ζει με την πιο τρελή παρέα: Ρήγας, Αθανασίου, Λαγούτης, Μουζουράκης σε backstage φώτο από το θεατρικό που ετοιμάζουν! Δες το νέο της blog post.

Just Doretta: H Ντορέττα Παπαδημητρίου μας βάζει στα παρασκήνια του Hangover!


H Ντορέττα Παπαδημητρίου μας περιγράφει το πιο τρελό hangover της με τη νέα της παρέα! Ρήγας, Αθανασίου, Λαγούτης, Μουζουράκης σε backstage φώτο!

«Είναι πολύ μεγάλο πράγμα, να έχεις την ευλογία να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς και σου δίνει χαρά. Νομίζω πως αν καταφέρεις αυτό στην ζωή σου, δεν νιώθεις ποτέ την κούραση και την πίεση της "δουλειάς". Της υποχρέωσης. Και αυτό σου δίνει την ενέργεια και την δύναμη να αφοσιώνεσαι 100% σ αυτό που κάνεις, να συνδυάζεις τα πάντα μεσα στην ημέρα, να καταφέρνεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που κάνουν χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο και ειναι πραγματικά απαιτητικό και μεγάλο. Να είσαι εργαζόμενη μητέρα. Νομίζω πως όλες εσεις οι μανούλες που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, με καταλαβαίνετε απολύτως!

Στην δουλειά μου υπάρχουν φορές που οι συνεργασίες ειναι δύσκολες, δεν κυλάνε με την απαραίτητη ηρεμία και... χαρά του παιχνιδιού. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού συνεργαζόμαστε πάντα με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, με τους οποίους κάποιες φορές δεν μπορούμε να ταιριάζουμε απόλυτα»...

Διάβασε ολόκληρο πρώτο post της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο νέο της blog "Just Doretta" εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ