Follow us

Johnny Depp: Μιλάει για τον χωρισμό του από την Vanessa Paradis

Πώς βίωσε όλη την περίοδο;

Johnny Depp: Μιλάει για τον χωρισμό του από την Vanessa Paradis

O Johnny Depp μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Rolling Stone για τον χωρισμό του από την Vanessa Paradis και το πως βίωσε όλη την κατάσταση, ένα χρόνο μετά από την επίσημη ανακοίνωση.

"Τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο περίεργα", εξομολογήθηκε ο 50χρονος ηθοποιός και συμπλήρωσε: "Μερικές φορές, σίγουρα μη ευχάριστα, αλλά αυτή είναι η φύση των χωρισμών, νομίζω, ειδικά όταν εμπλέκονται και παιδιά".

Με εξομολογητική διάθεση και μιλώντας για την περίοδο μετά τον χωρισμό δήλωσε: "Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά για το δικό επάγγελμα γιατί είμαι διαρκώς μακριά ή είναι αυτοί τόσο μακριά και γι' αυτό είναι δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για αυτήν. Δεν ηταν εύκολο ούτε για εμένα. Ναι. Η τροχιά αυτής της σχέσης είναι ότι παίζεις ό,τι έχεις μέχρι να πάει στο τέλος, το ένα φέρνει το άλλο. Αν η σχέση για οποιοδήποτε λόγο τελειώσει, δεν σταματάς να νοιάζεσαι γι' αυτόν τον άνθρωπο, και είναι η μητέρα των παιδιών σου, και πάντα θα ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο, και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου εξαιτίας αυτών των παιδιών", και αναφερόμενος στα παιδιά που απέκτησαν μαζί με την Γαλλίδα ηθοποιό (το 1999 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι, ενώ το 2002 η οικογένεια απέκτησε ένα ακόμη μέλος ,τον Τζον-Τζακ Κρίστοφερ) ο Depp ανέφερε: "Έχουν καταλάβει τα πάντα και είναι πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εμπειρίας. Και είναι δύσκολη για όλους. Ξέρετε, η πλευρά της Βανέσα δεν είναι εύκολη. Η δικιά μου επίσης. Αλλά τα παιδιά είναι τα πιο μπερδεμένα".


Δες επίσης:

Που εντόπισε ο φακός τον Johnny Depp;
Ο Johnny Depp σε ρόλο μοντέλου
Johnny Depp και Vanessa Paradis: Χώρισαν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ