Follow us

Kate Middleton: Μπήκε στο μαιευτήριο!

Διανύοντας τα πρώτα στάδια του τοκετού

Η Kate Middleton σε ρόλο σχεδιάστριας;

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Λίγες ώρες μόνο απέμειναν μέχρι να φέρει στον κόσμο η Κate Middleton το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα, Δούκισσα του Cambridge, ανακοινώνουμε πως εισήχθη επισήμως στο νοσοκομείο St. Mary's στο Paddington του Λονδίνου καθώς βρίσκεται στα πρώτα στάδια των οδυνών του τοκετού»
αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού και ολοκληρώνει: «Η Δούκισσα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington στο νοσοκομείο St. Mary's μαζί με τον σύζυγό της, Δούκα του Cambridge».

Εννέα ημέρες μετά την επίσημη πρόβλεψη που ήθελε την Kate Middleton να φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 13 Ιουλίου, πηγή από το παλάτι αναφέρει ότι όλες αυτές τις ημέρες η μέλλουσα μανούλα ηρεμούσε στο σπίτι της, επισκεπτόταν πολύ συχνά τους γονείς της και μάζευε δυνάμεις. O τοκετός θα πραγματοποιηθεί στην πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana έφερε στον κόσμο τον William, πριν από 31 χρόνια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου από το μπαλκόνι του Buckingham Palace κατά τη διάρκεια μιας τελετής.

Στο πλευρό της βρίσκεται βέβαια και ο Πρίγκιπας William. ο οποίος έχει αφήσει στο πλάι όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ενώ ήδη έχει πάρει άδεια 2 εβδομάδων.


Θυμήσου μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ