Follow us

H Victoria Beckham ξέρει πώς να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της

Και έχει μια μικρή ντουλάπα. Δηλώνει ο στυλίστας της Ken Paves

H Victoria Beckham είναι πολύ καλή στο να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της


Και έχει μια μικρή ντουλάπα. Δηλώνει ο στυλίστας της Ken Paves

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ιταλικό Grazia με αφορμή το νέο του βιβλίο "You Are Beautiful: A Beauty Guide to Real Women" o Paves μίλησε για την αγαπημένη του "πελάτισσα" Victoria Beckham.

«Μπορεί να κάνει μια καλή κυματιστή αλογοουρά με μεγάλες μπούκλες μόνη της. Μερικές φορές είμαστε μαζί και της λέω, "Θεέ μου, τα μαλλιά σας είναι απίστευτα, Ήρθε κάποιος να σου τα φτιάξει;" και μου απαντά με ένα απλό "Όχι"Δήλωσε ο Paves για τις κομμωτικές ικανότητες της Victoria.

Αποκάλυψε επίσης ότι το πρώην μέλος των Spice Girl δεν έχει τεράστιες ντουλάπες γεμάτες με τις τελευταίες δημιουργίες των αγαπημένων της οίκων. «Την θαυμάζω, διότι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να είσαι στη μόδα είναι το σωστό styling. Και η Victoria ξέρει από αυτό. Τα πάντα είναι τόσο σωστά και όλα είναι οργανωμένα. Η ντουλάπα της δεν είναι τεράστια, για κανένα λόγο

Με τις δηλώσεις του ο Paven μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τη Victoria και φυσικά να εκτιμήσουμε κάθε look της, είτε είναι στο αεροδρόμιο είτε στο κόκκινο χαλί.



#missbloomstyle
Ανέβασε τη fashion φωτογραφία σου!

H Victoria Beckham ξέρει πώς να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ