Follow us

Η Dakota Fanning στο Φεστιβάλ Βενετίας

Με μια δημιουργία από τη χειμερινή συλλογή του Ellie Saab

Η Dakota Fanning στο Φεστιβάλ Βενετίας

Με μια δημιουργία από τη χειμερινή συλλογή του Ellie Saab

H Dakotta Fanning φάνηκε καλά διαβασμένη στη "διπλωματία της μόδας" επιλέγοντας ένα σχεδιαστή που μπορεί να έχει καταγωγή από το Λίβανο, τυγχάνει όμως μεγάλης αγάπης στην Ιταλία και μάλιστα ήταν ο πρώτος μη Ιταλός fashion designer που έγινε μέλος της Camera Nazionale della Moda, το 1997. ο Ellie Saab άλλωστε έχει περπατήσει, μέσα από τις δημιουργίες του, αρκετά χιλιόμετρα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Για την πρεμιέρα της ταινίας της, "Night Moves", η 17χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα με τολμηρό Vneck ντεκολτέ από τη χειμερινή συλλογή του σχεδιαστή για το 2013. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο κομμάτι της συλλογής μετά την πασαρέλα και χαιρόμαστε που αυτό συμβαίνει στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί.

Η Dakota Fanning στο Φεστιβάλ Βενετίας

H σκούρα μπλε απόχρωση της τουαλέτας δίνει ένα "midnight dream" αίσθημα στην εμφάνιση της Dakotta αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υποστηρίξει και τις πιο απαιτητικές fashion στιγμές της καριέρας της.


Η Dakota Fanning στο Φεστιβάλ Βενετίας - εικόνα 2


Η Dakota Fanning στο Φεστιβάλ Βενετίας - εικόνα 3

Για το photocall της ταινίας της, η Dakota έφτασε στο Palazzo del Casino φορώντας ένα κομμάτι από τη resort συλλογή του οίκου Alexander McQueen. Μας αρέσει το young spirit που προσδίδει σε ένα τόσο αυστηρό, δερμάτινο φόρεμα αλλά σίγουρα θα θέλαμε ένα ζευγάρι γυαλιά σε διαφορετική απόχρωση. Το overdose του κρεμ δεν την βοηθά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ