Follow us

Kim Kardashian: Αποκάλυψε πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ποια δίαιτα ακολούθησε;

Kim Kardashian: Η προκλητική της εμφάνιση στο Παρίσι

Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της, Nori, η Kim Kardashian ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις της, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ανανεωμένη της σιλουέτα.

Θέλοντας, λοιπόν, να δώσει την δική της απάντηση σε όλους όσους απορούσαν, η ίδια αποκάλυψε την δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να χάσει τα περισσότερα από τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

«Για την ακρίβεια ακολουθώ την δίαιτα Άτκινς και την λατρεύω» εξομολογήθηκε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter (Η δίαιτα Atkins είναι μία δημοφιλής, χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτα που δημιουργήθηκε το 1972 από τον καρδιολόγο Robert C. Atkins, με σκοπό την κατανάλωση φαγητών χαμηλών σε υδατάνθρακες και πλούσιων σε πρωτεΐνες και λίπη) ενώ ο εκπρόσωπος του διάσημου καρδιολόγου ανέλυσε με λεπτομέρειες το πρόγραμμά της: «Τρώει άπαχες πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη όπως ξηροί καρποί και αβοκάντο, υδατάνθρακες, φρούτα, λαχανικά και τυρί» σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ποιος ήταν ο στόχος της 32χρονης celebrity: «Ήθελε να είναι μια υγιής και στοργική μαμά και να μην "μολύνει" το μητρικό γάλα με δίαιτες ή να χάσει το βάρος της υπερβολικά γρήγορα. Έχει ξεκινήσει την εν λόγω δίαιτα μετά την έγκριση που της έδωσε ο γιατρός της στο τέλος Ιουνίου».

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Magazine, η ευτυχισμένη μανούλα έχει αποβάλλει σε διάστημα 3 μηνών περίπου 13 κιλά, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν την ίδια να έχει φτάσει τα 90 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Kim Kardashian: Αποκάλυψε πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης
Η Kim Kardashian ένα μήνα πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Kim Kardashian: Αποκάλυψε πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης - εικόνα 2
Η 32χρονη celebrity στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Παρίσι



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ