Follow us

Paul Walker: Οι εξελίξεις του τραγικού δυστυχήματος

 Όλες οι λεπτομέρειες και οι τελευταίες εξελίξεις

Paul Walker: Οι εξελίξεις του τραγικού δυστυχήματος

Μόλις μια ημέρα μετά τον τραγικό χαμό του Paul Walker, οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα, που του κόστισαν τη ζωή, βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας.

Λίγο πριν το συμβάν, που συνέβη στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια, ο 40χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε έκθεση αυτοκινήτων που είχε διοργανώσει ο ίδιος -μέσω της δικής του φιλανθρωπικής οργάνωσης Reach Out Worldwide, που είχε ως στόχο την βοήθεια των θυμάτων του πρόσφατου τυφώνα στις Φιλιππίνες. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο ίδιος επιβιβάστηκε σε μια κόκκινη Porsche Carrera GT, καθισμένος στη θέση του συνοδηγού, μαζί με τον φίλο του και πρώην οδηγό αγώνων, Roger Rodas, ο οποίος ήταν επίσης οικονομικός σύμβουλος του ηθοποιού και CEO του Always Evolving, του καταστήματος για car customization όπου είχε διοργανωθεί η έκθεση, και μεταξύ άλλων οδηγούσε το γρήγορο αυτοκίνητο.

Paul Walker: Οι εξελίξεις του τραγικού δυστυχήματος
Το αυτοκίνητο πριν το δυστύχημα


Για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστους λόγους, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αμαξιού 500 μόλις μέτρα μακριά αφότου είχαν ξεκινήσει, το οποίο χτύπησε σε μια κολόνα και έπειτα εξερράγη και τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι δυο τους δεν κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, ενώ αυτόπτεις μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 8χρονος γιος του οδηγού, είδε το συμβάν και έτρεξε στο αυτοκίνητο προκειμένου να απεγκλωβίσει μάταια τον πατέρα του.

Paul Walker: Οι εξελίξεις του τραγικού δυστυχήματος  - εικόνα 2

Paul Walker: Οι εξελίξεις του τραγικού δυστυχήματος  - εικόνα 3
Το αυτοκίνητο μετά το δυστύχημα


Την υπόθεση ανέλαβαν οι αρχές του Λος Άντζελες, οι οποίες κατάφεραν να συλλέξουν μόνο μερικά κομμάτια από τις οδοντοστοιχίες των επιβαινόντων, δεδομένου ότι τα σώματα απανθρακώθηκαν ολοσχερώς, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα απαραίτητα τεστ DNA για την ταυτοποίηση των πτωμάτων.

Ο Paul Walker γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1973 ενώ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σειρά ταινιών «The Fast And The Furious». Ήταν πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού, η οποία μάλιστα έχει μισή καταγωγή από την Ελλάδα, από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της, με την οποία ήταν παντρεμένος ο διάσημος ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα γυρίσματα της 7ης ταινίας «The Fast And The Furious», τα οποία θα ξεκινούσαν ξανά σε λίγες ημέρες, πάγωσαν λόγω του θανάτου του ηθοποιού, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της ταινίας «Hours», στην οποία ο Walker πρωταγωνιστούσε και ήταν συμπαραγωγός παράλληλα.

Δες το trailer της ταινίας «Hours»:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ