Follow us

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z

Και η απρόσμενη αντίδραση της Beyonce

VIDEO: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z

Άγρια επίθεση δέχτηκε ο Jay Z από την αδελφή της συζύγου του, Solange Knowles, κατά την αποχώρηση τους από το Met Gala, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Σε ένα βίντεο (το οποίο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και δημοσιοποιήθηκε από το TMΖ) φαίνεται καθαρά η οργισμένη επίθεση της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία με το που κλείνει η πόρτα του ανελκυστήρα, στον οποίο μπήκαν η ίδια, το διάσημο ζευγάρι και ο σωματοφύλακας του ράπερ, ξεκίνησε να επιτίθεται σωματικά και λεκτικά στον Jay Z. Αυτό που προκαλεί ίδιατερη εντύπωση είναι η αντίδραση της Beyonce, η οποία δείχνει να λειτουργεί ως απλός παρατηρητής, ενώ μόνο στο τέλος του επεισοδίου και λίγο πριν ανοίξει πάλι η πόρτα του ασανσέρ, πλησιάζει την αδελφή της και προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Όταν οι τρεις τους αποχωρούσαν, οι φωτογράφοι τους περίμεναν στην έξοδο, απαθανατίζοντας την φανερά εκνευρισμένη Solange, τον ξαφνιασμένο Jay Z και την πολύ ήρεμη Beyonce.

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 2

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 3

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 4

Η αιτία που πυροδότησε την έξαλη αυτή συμπεριφορά της Solange Knowles δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ωστόσο, οι αδελφές έπειτα επιβιβάστηκαν στον ίδιο όχημα, ενώ ο επιτυχημένος ράπερ αποχώρησε μόνος του.

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 5

Αξίζει, παράλληλα, να αναφερθεί ότι μια μέρα μετά η Solange ακύρωσε την περιοδεία της στην Ευρώπη με τις φήμες να κάνουν λόγο για εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στο Barclays Center, όπου παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ, χωρίς να κρύψει την καλή του διάθεση.

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 6

Τέλος, μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαρτυρά ότι η Beyonce και η αδελφή της βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Miami, με αφορμή τον μυστικό γάμο της καλής τους φίλης, Kelly Rowland.

Video: H άγρια επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z - εικόνα 7


Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ