Follow us

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στο «Πρωινό»

Μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Δες το βίντεο

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στο «Πρωινό»

Μια εντυπωσιακή επιστροφή στο «Πρωινό» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά, ενάμισι μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους.

Η 34χρονη παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι την Κυλλήνη, όπου μεταδίδεται ζωντανά η πρωινή εκπομπή και αφού πέταξε με μια ειδική κατασκευή πάνω από την παραλία του Killini Beach Resort, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με μια ανθοδέσμη στα χέρια.

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στο «Πρωινό»

«Καλημέρα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς γιατί ξέρω ότι σας έλειψα - και αναφέρομαι στα παιδιά μας, την τέλεια ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Να ευχαριστήσω εσένα, Γιώργο, για πολλά! Τώρα, όμως, γιατί έκανες πολλά, γιατί δούλευες πολύ πιο πολύ, έκανες πολλά...» δήλωσε με ενθουσιασμό και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους τηλεθεατές, για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μου στείλατε. Όλες οι μανούλες καταλαβαίνετε πως αυτές οι στιγμές είναι στιγμές αφιέρωσης και αφοσίωσης, γι' αυτό τον λόγο δεν μπόρεσα να απαντήσω μέσα από το site ή από το twitter. Είδα τα λόγια αγάπης και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου».

Δες το βίντεο στο yupiii.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ