Follow us

Η Victoria Beckham έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για τον ΟΗΕ

Διάβασε όσα δήλωσε για το νέο της ρόλο

Η Victoria Beckham έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για τον ΟΗΕ

Διάβασε όσα δήλωσε για το νέο της ρόλο


Όλο και περισσότεροι celebrities επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για καλό σκοπό προσφέροντας τη βοήθειά τους στον ΟΗΕ. Αυτή τη φορά, ήταν η φωνή της Victoria Beckham που ακούστηκε στην αίθουσα του οργανισμού, δηλώνοντας το πάθος της για την καταπολέμηση του AIDS. Προκειμένου να δεχτεί το νέο της ρόλο, μάλιστα, η Victoria δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης της μπουτίκ, αποδεικνύοντας έτσι πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα για εκείνη.

"Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο...Πρόσφατα επισκέφτηκα τη Νότιο Αφρική και συγκινήθηκα τόσο πολύ από τις γυναίκες που γνώρισα. Γύρισα σπίτι γνωρίζοντας πως πρέπει να κάνω κάτι. Δεν πρέπει να γεννιούνται μωρά με τον ιό HIV και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαστε κοντά στο να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα."

Η Victoria Beckham έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για τον ΟΗΕ

Η Victoria συνέχισε το συγκινητικό της λόγο λέγοντας "Μου πήρε 40 χρόνια να καταλάβω πως έχω ευθύνη ως γυναίκα και ως μητέρα. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι ακούν αυτό που έχω να πω. Έχω ανθρώπους που με συμβουλεύουν (στο νέο μου ρόλο). Θα επιστρέψω στη Νότιο Αφρική μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα ταξιδέψω ακόμα περισσότερο (στις πάσχουσες περιοχές) μέσα στον επόμενο χρόνο". Πέρα από το ταξίδι της, η Victoria δήλωσε πως ο φίλος της Elton John αλλά και τα παιδιά της βρίσκονται πίσω από την επιλογή της να ασχοληθεί ενεργά με τη μάστιγα του AIDS.

Η Victoria Beckham έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για τον ΟΗΕ - εικόνα 2

Ακολουθώντας τον παθιασμένο λόγο της Emma Watson για τα δικαιώματα των γυναικών και εκείνον του Leonardo DiCaprio για το κλίμα, η Victoria έδωσε και εκείνη το στίγμα της στον ΟΗΕ και περιμένουμε πια από εκείνη πολλά περισσότερα από τις συλλογές του brand της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ