Follow us

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης

Κλασικό και κομψό το look της Amal για την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης. Plus: Οι δηλώσεις της για την επιστροφή των Μαρμάρων

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης

Κλασικό και κομψό το look της Amal για την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης. Plus: Οι δηλώσεις της για την επιστροφή των Μαρμάρων.

Η νεόνυμφη Amal (πρώην Alamuddin και νυν Clooney) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα αφού πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση επιστροφής των κλεμμένων Μαρμάρων του Παρθενώνα και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των media που ακολουθούν το κάθε της βήμα.

Στην χτεσινή της επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης η Amal εμφανίστηκε με λευκό ταγιέρ Chanel, μαύρες γόβες, γυαλιά Prada και μάυρη δερμάτινη τσάντα.

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης  - εικόνα 2

"Το αίτημα της Ελλάδας είναι δίκαιο και το Βρετανικό Μουσείο πρέπει να το αναγνωρίσει. Είναι ώρα να επιστρέψουν τα γλυπτά στην Ελλάδα. Αυτό ζητάει η παγκόσμια κοινότητα, το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο αλλά και η βρετανική κοινή γνώμη. Μιλάμε για μία αδικία που κρατάει πολλά χρόνια. Πιστεύουμε ωστόσο ότι το θέμα μπορεί να λυθεί προς όφελος και των δύο πλευρών αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας"
δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης  - εικόνα 3

Όταν ερωτήθηκε δε, σχετικά με το αν θα συμμετέχει ενεργά και ο διάσημος σύζυγός της στη διεκδίκηση των Μαρμάρων, η Amal απάντησε πως αυτή είναι αποκλειστικά δική του απόφαση. Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου η Amal δήλωσε πως περιμένουμε την πορεία του αιτήματος επιστροφής των Μαρμάρων στην UNESCO για διαμεσολάβηση πριν η κυβέρνηση προχωρήσει στα επόμενα βήματα ενώ συμπληρώνοντας, ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας σημείωσε πως η Ελλάδα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας της UNESCO αφού πρόκειται για ένα ζήτημα όχι μόνο εθνικό αλλά και ευρωπαικό και πολιτικό.

Το look και η συνέντευξη Τύπου της Amal στο Μουσείο της Ακρόπολης  - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ