Follow us

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της

Δες φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνισή της που σόκαρε

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την αλλοιωμένη εμφάνισή της

Μια εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη πραγματοποίησε η Renee Zellweger το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή τα Βραβεία «Women In Hollywood» που διοργανώνει γνωστό γυναικείο περιοδικό.

Η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Four Seasons Hotel σχεδόν αγνώριστη με αλλοιωμένα τα χαρακτηστικά του προσώπου της. Οι κοντινές της φωτογραφίες έκαναν άμεσα τον γύρο του internet, με τα social media να παίρνουν «φωτιά» κάνοντας λόγο για αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις, ματαιοδοξία και απογοήτευση.

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της  - εικόνα 2

Η τελευταία εμφάνισή της Zellweger δεν θυμίζει σε τίποτα την πρωταγωνίστρια της ταινίας του 2001 «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», που την έκανε διάσημη. Μάλιστα, ορισμένα δημοσιεύματα δεν δίστασαν να ζητήσουν την γνώμη ειδικών για να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της  - εικόνα 3
Η ηθοποιός τον Μάρτιο του 2014

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της  - εικόνα 4
Η αλλαγή είναι εμφανής (αριστερά το 2013 και το 2009)

Renee Zellweger: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της  - εικόνα 5
Στην αρχή της καριέρας της το 2001

Λίγες ώρες μετά, η ίδια θέλησε να δώσει τέλος σε όλα όσα λέγονται γι΄ αυτήν δίνοντας τη δική της απάντηση μέσα από γνωστό περιοδικό: «Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος πιστεύει ότι δείχνω διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι πολύ ικανοποιημένη αν αυτό βγαίνει προς τα έξω. Φαίνεται ότι όσοι ψάχνουν να ανακαλύψουν μια εξωφρενική αλήθεια που δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να ησυχάσουν μέχρι να την αποκαλύψω». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω γαλήνια. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό όμως δεν ήμουν. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν στην πραγματικότητα υλοποιήσιμο και δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να ασχοληθεί με εμένα. Αντί να σταματήσω και να ξεκινήσω από την αρχή, συνέχιζα να τρέχω μέχρι που εξαντλήθηκα, κάνοντας κακές επιλογές για το πως να κρύψω την εξάντλησή μου. Τότε γνώρισα το χάος και τελικά επέλεξα διαφορετικά πράγματα», δηλώνει η Zellweger στο People και ολοκλήρωσε: «Δούλεψα πολύ προκειμένου να καταφέρω να είμαι σταθερή, να μπορώ να φροντίζω την οικογένειά μου, να αγαπώ κάποιον, να μαθαίνω καινούρια πράγματα, να μεγαλώνω, να γίνομαι ένας δημιουργικός άνθρωπος και να εξελλίσσω τον εαυτό μου. Ο κόσμος δεν με γνωρίζει τώρα στα 40 μου. Δεν με γνωρίζει υγιή όπως είμαι τα τελευταία χρόνια. Ναι, ίσως δείχνω διαφορετική, αλλά ποιος δεν είναι διαφορετικός όσο μεγαλώνει; Χα! Αλλά είμαι διαφορετική. Είμαι χαρούμενη».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ