Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha»

Διάβασε την συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Παπαγρηγορίου, στο περιοδικό Celebrity

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha»

Διάβασε την συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Παπαγρηγορίου, στο περιοδικό Celebrity


Μια τηλεοπτική σταρ γεννιέται – δεν είναι η πρώτη, αλλά σίγουρα λίγες έχουν προκαλέσει τόσες αντιδράσεις όσο το κορίτσι της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στον Alpha. Αλήθεια, γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενοχλεί τόσο πολύ; Όλες οι απαντήσεις, σε μια συνέντευξη δίπλα στο κύμα – που πιθανόν να ταράξει κι άλλο τα νερά της ελληνικης showbiz.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha»

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στη Ρόδο, την οποία αναφέρεις συχνά. Πώς ήταν η Κωνσταντίνα ως παιδί; Ποια ήταν τα όνειρά της;


Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να ονειρεύονται – σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολύ ξέγνοιαστη στη Ρόδο. Την αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και προσπαθώ να ξεκλέβω χρόνο για να πηγαίνω. Η οικογένειά μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Όταν ήμουν μικρή, συνήθως έπαιζα με τα παιδιά στη γειτονιά, έκανα ποδήλατο και διάβαζα πολύ. Ήμουν πολύ συνεπής με τα μαθήματά μου, οι γονείς μου δεν με κυνήγησαν ποτέ για αυτό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha» - εικόνα 2



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha» - εικόνα 3
Μίλησέ μας για τη σχέση σου με την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την Ελένη. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν έχουμε την ίδια καθημερινότητα. Είναι τελείως διαφορετικές οι ζωές μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha» - εικόνα 4



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ότι είσαι φίλος με κάποιους, δεν σε κάνει ιδιοκτήτρια του Alpha» - εικόνα 5



Πώς νιώθεις, όμως, για αυτές τις φήμες, όπως π.χ. ότι πολλοί συνεργάτες της εκπομπής έχουν φύγει εξαιτίας σου;

Στην αρχή με επηρέαζαν πολύ, μετά όλο και λιγότερο. Εγώ, πάντως, πραγματικά έχω νιώσει καλά με τον κόσμο. Και εκεί απευθύνομαι, αυτός είναι ο τελικός μου αποδέκτης. Νομίζω πως με τον καιρό ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ποια είμαι. Ο κόσμος μού έχει δείξει υποστήριξη με πολλούς τρόπους – είτε στο τηλεφωνικό κέντρο είτε στα δικά μου social media. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα. Νομίζεις ότι κάθονται οι άνθρωποι να ασχοληθούν με το αν εγώ πήρα ένα κιλό ή αν είπα κάτι σε κάποιον; Αλλά είναι άσχημο να λένε ότι κάποιος χάνει τη δουλειά του εξαιτίας σου – μόνο αυτό είναι σημαντικό για μένα. Επειδή εργαζόμενη είμαι και επειδή –το λέω και το ξαναλέω– έτσι ξεκίνησα κι εγώ τη ζωή μου, από ένα μεροκάματο, και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, δεν θα μπορούσα αυτό να το στερήσω από κάποιον. Επίσης, στο κανάλι δεν υπάρχει καμία αφίσα να λέει ότι είναι δικός μου ο Alpha. Οπότε, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το ότι μπορεί να είσαι φίλος με κάποιους ανθρώπους, δεν σε κάνει αυτόματα και ιδιοκτήτη.

Τον ιδανικό σύντροφο πώς τον ονειρεύεσαι;

Ο «ιδανικός σύντροφος» έχει για μένα την έννοια του ιδανικού άντρα για να κάνω τα παιδιά μου μαζί του. Αν συμπορεύεσαι με κάποιον για κάποιο διάστημα, προφανώς είναι ο ιδανικός για σένα. Μας ελκύουν οι άνθρωποι που έχουμε ανάγκη – το έχω αναλύσει. Κάθε φορά, αναλόγως τις συναισθηματικές μας ανάγκες, προσεγγίζουμε αυτούς που θα μας τις καλύψουν.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!
Κάνε κλικ εδώ για να δεις το αποκλειστικό μας backstage video από τη φωτογράφηση!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ