Follow us

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!

Ποια ήταν τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις κι εσύ;

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!

Μια ερώτηση μας βασανίζει: «Γιατί;».

Μια απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Victoria Beckham στο κόκκινο χαλί του Victoria & Albert Museum στο Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης.

Μην ξεφεύγοντας από την safe ζώνη της, η ίδια επένδυσε μια ακόμα φορά στην κλασική αξία του μαύρου χρώματος, επιλέγοντας ένα φόρεμα μάξι strapless φόρεμα με «τρύπες» και μαύρες γόβες. Όμως, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις στυλιστικές της επιλογές.

Τι μας απογοήτευσε αντ' αυτού; Το απαράδεκτο μακιγιάζ της, που την έδειχνε το λιγότερο 10 χρόνια μεγαλύτερη, απεριποίητη αλλά και, για να το πούμε με απλά λόγια, σαν να έχει φάει μπουνιά στο μάτι.

Όπως προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, η καταξιωμένη πλέον σχεδιάστρια είχε ως στόχο να ακολουθήσει την τάση των smokey eyes, μακιγιάζ που εφαρμόζει σχεδόν πάντα, με επιτυχία κάποιες φορές, άλλες πάλι όχι. Αυτή ήταν η φορά που το εγχείρημά της δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λάθος 1: Ας το παραδεχτούμε, το καφέ χρώμα δεν ταιριάζει απόλυτα στις καστανές, ειδικά όταν το υπόλοιπο μακιγιάζ ολοκληρώνεται με nude αποχρώσεις.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!

Λάθος 2: Το καφέ χρώμα στα μάτια αποτελεί το πλέον χειρότερο όταν συνοδεύεται από φλας και φωτογράφους, δημιουργώντας ένα καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 2

Λάθος 3: Η καφέ σκιά, όπως και κάθε άλλη σκιά δηλαδή, δεν πρέπει να ξεπερνάει κατά πολύ το κινητό βλέφαρο και φυσικά, για κανένα λόγο, να αγγίζει το φρύδι.

Λάθος 4: Έχουμε αναφέρει πολλάκις, ότι η τάση θέλει τα φρύδια να είναι πυκνά και πλούσια, πάντα όμως σε συνάρτηση με το σχήμα το προσώπου και των ματιών. Η Victoria Beckham πρέπει να αραιώσει λίγο την πυκνότητα και να δημιουργήσει ένα «τόξο» στη μέση του φρυδιού, γιατί αλλιώς έχουμε κάθε δικαίωμα να παρομοιάσουμε το φρύδι της με τέντα.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 3

Λάθος 5: Εφόσον, όπως παρατηρούμε παρακάτω, έχει χρησιμοποιήσει ένα σκληρό μολύβι επεκτείνοντας κατά πολύ την γραμμή του eyeliner, με σκοπό να αποδώσει της smokey τάση, θα έπρεπε έπειτα να ντεγκραντάρει την περιοχή με ένα πινέλο, ώστε αυτή να «σβήνει» σταδιακά με ανοδική φορά και έπειτα να ολοκληρώσει με μια ιριδίζουσα σκιά σε nude απόχρωση, που θα έδινε παράλληλα λάμψη στο αποτέλεσμα.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 4

Λάθος 6: Το smokey look απαιτεί ένα σκληρό αποτέλεσμα που θα αφορά όλη την περιοχή των ματιών. Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητο τελείωμα είναι ένα σκούρο μολύβι στην εσωτερική πλευρά των ματιών.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 5

Λάθος 7: Τι θα γίνει επιτέλους με τα χείλη της; Δεν πρόκειται ποτέ να μεγαλώσεις τα χείλη σου τραβώντας το μολύβι χειλιών έξω από την σωστή γραμμή.

Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι η αγαπημένη μας Victoria δεν αποτέλεσε ποτέ πρότυπο στον τομέα της ομορφιάς. Μικρά μάτια συνοδευόμενα από σκούρο μακιγιάζ, σε συνδυασμό με μικρά χείλη, που δεν αναδεικνύονται σε καμία περίπτωση με την εφαρμογή ενός κόκκινου κραγιόν. Ωστόσο, οι ισορροπίες διατηρούνταν είτε μέσα από τον συνδυασμό κι άλλων χρωμάτων, όπως το κυπαρισσί, ή την εφαρμογή του μαύρου μολυβιού στο εσωτερικό, που έδινε την απόλυτη έμφαση στην περιοχή των ματιών, με τον σωστό όμως τρόπο.

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 6

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 7

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 8

Victoria Beckham: Το απογοητευτικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!  - εικόνα 9

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ