Follow us

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home"

Με διαφορετικό στυλ αλλά εξίσου όμορφες

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home"

Με διαφορετικό στυλ αλλά εξίσου όμορφες.

Στην πρεμιέρα του animation "Home" στο Λος Άντζελες παραβρέθηκε χτες το απόγευμα η Rihanna, που είναι κιόλας η "φωνή" της μικρής πρωταγωνίστριας της ταινίας, Gratuity Tip Tucci. H 27χρονη τραγουδίστρια υποδύεται φωνητικά ένα κορίτσι που ψάχνει τη μητέρα του μετά την κατάληψη του πλανήτη της από...εξωγήινους!

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home"

Και ενώ μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε περισσότερο γυμνή παρά ντυμένη, η Rihanna έχει ήδη αποδείξει πως όταν, τελικά, ντύνεται, μπορεί να το κάνει με άψογο στυλ. Έτσι έγινε και στην πρεμιέρα όπου εμφανίστηκε με ένα σεμνό μα άξιο πριγκίπισσας, φόρεμα Dior σε ίσια γραμμή και απαλό ροζ χρώμα.

H Sarah Jessica Parker πήγε διακοπές! Δες εδώ φωτογραφίες!

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home" - εικόνα 2

Η σέξι τραγουδίστρια συνδύασε το φόρεμά της με μαύρες κλασικές γόβες ενώ σε συνδυασμό με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, το outfit παρέπεμπε σε μια σύγχρονη "Holly Golightly".

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home" - εικόνα 3

Η Rihanna όμως δεν ήταν η μόνη σταρ που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα, με την Jennife Lopez να εμφανίζεται και να βάζει φωτιά στα φωτογραφικά φλας. Η 45χρονη τραγουδίστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μίνι φόρεμα Zuhair Murad με λεπτομέρειες από κεντημένες πέτρες. Η Jennifer κάνει τη φωνή της Lucy στην ταινία και, ακόμα, ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια της ταινίας, με τίτλο Feel the Light.

Rihanna - Jennifer Lopez: Εκθαμβωτικές στην πρεμιέρα του "Home" - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ