Follow us

Amal Clooney: Eμφανίζεται και πάλι υπέρκομψη στη Νέα Υόρκη

Αυτό είναι το look που την καθιέρωσε ως style icon της νέας σεζόν

Amal Clooney: Το τέλειο ανοιξιάτικο look της

Αυτό είναι το look που την καθιέρωσε ως style icon της νέας σεζόν.

Η όμορφη δικηγόρος και κυρία Clooney είναι αδιαμφισβήτητα πλέον ένα από τα νέα αγαπημένα μας style icons. Κι αν οι εμφανίσεις της την εβδομάδα του γάμου αλλά και εκείνες από την επίσκεψή της στην Αθήνα δεν σε έπεισαν, αυτή εδώ ίσως να το κάνει.

Εδώ και μερικούς μήνες, έχει γίνει γνωστό πως το νιόπαντρο ζευγάρι έχει εγκατασταθεί στην Νέα Υόρκη όπου ο George Clooney συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός ενώ η Amal διδάσκει Νομική στο πανεπιστήμιο της Columbia. Εκεί, λοιπόν, την συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός, φορώντας ένα υπέροχο outfit- έμπνευση για τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης.

Amal Clooney: Eμφανίζεται και πάλι υπέρκομψη στη Νέα Υόρκη

Ένα κρεμ σύνολο αποτελούμενο από μπλούζα με κλειστή λαιμόκοψη και ίσια midi φούστα επέλεξε να φορέσει η Amal για να τελέσει τα καθήκοντά της ως καθηγήτριας. Το outfit ολοκληρώθηκε από ένα ζευγάρι φλοράλ γόβες, μια μπεζ καμπαρντίνα και μια κόκκινη τσάντα που ταίριαζε χρωματικά με τα παπούτσια της!

Amal Clooney: Eμφανίζεται και πάλι υπέρκομψη στη Νέα Υόρκη  - εικόνα 2

Η κυρία Clooney μπορεί να έχει αποδείξει ήδη πως το κρεμ είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα με μία σειρά κομψών εμφανίσεων, όμως αυτή μόλις έγινε η νέα αγαπημένη μας.

Amal Clooney: Eμφανίζεται και πάλι υπέρκομψη στη Νέα Υόρκη  - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ