Follow us

Kendall Jenner: Με άψογο στυλ και αναλογίες supermodel!

Η εμφάνιση που μας άφησε άφωνες φέρει την υπογραφή του Calvin Klein!

1

Η εμφάνιση που μας άφησε άφωνες φέρει την υπογραφή του Calvin Klein!



Με ένα look που φέρει 70s αναφορές διάλεξε να γιορτάσει η Kendall Jenner μια ακόμα επιτυχία στο χώρο του modeling που αποδεικνύει περίτρανα πως αν και νέα, αποτελεί “δυνατό χαρτί” στη βιομηχανία της μόδας.

Η Kendall είναι και επισήμως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein #mycalvins, διαδεχόμενη ονόματα όπως αυτό της Kate Moss, του David Beckham και της Lara Stone. Αν και μόλις 19, έχει ήδη περπατήσει για μεγάλους οίκους (Chanel, Balmain, Dolce & Gabbana) ενώ οι νέες της κολλητές είναι η Cara Delevingne, η Karlie Kloss και η Gigi Hadid.

Kendall Jenner: Με άψογο στυλ και αναλογίες supermodel!

Ο φακός την εντόπισε έξω από το εστιατόριο Craig's στο Los Angeles, που μαζί με τη διάσημη οικογένειά της βρέθηκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν τη τεράστια επιτυχία του νεαρού μοντέλου. Δεν είναι και λίγο, να είσαι το πρόσωπο του Calvin Klein!

H Kendall, ανέδειξε τη ψηλόλιγνη σιλουέτα της, φορώντας μία σουέτ μίνι φούστα που αποτελεί την απόλυτη #hot φετινή τάση, την οποία συνδύασε με ένα μπλουζάκι σε ίδια απόχρωση με γκλίτερ λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα φάκελο με κροκό εφέ. Το Fendi charm που είχε περάσει στο φακελό της και η σκούρα απόχρωση που προτίμησε στο μανικούρ της, ήταν λεπτομέρειες που αναβάθμισαν το outfit και μας άρεσαν πολύ!

Kendall Jenner: Με άψογο στυλ και αναλογίες supermodel! - εικόνα 2

Αν και μας έχει χαρίσει κάποια αποκαλυτπικά στιγμιοτυπα, η Kendall φαίνεται να απέχει από την προσπάθεια να τονίσει τη σέξυ πλευρά της όπως συνηθίζει η υπόλοιπη οικογένειά της και επικεντρώνεται σε minimal εμφανίσεις, που κολακεύουν τη fit σιλουέτα της και τη φυσική της ομορφιά! Well Done, Kendall!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ