Follow us

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα;

Η διατροφή που κάνει τον τελευταίο χρόνο

Ελεονώρα Μελέτη: Πως έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα;

Η διατροφή που κάνει τον τελευταίο χρόνο



Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε σε συνέντευξη της ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει χάσει 6 κιλά τα οποία μάλιστα κατάφερε και να διατηρήσει. Όπως, αποκάλυψε η ίδια το μυστικό της είναι πως έχει σταματήσει να τρώει κρέας. Ακολουθεί μια διατροφή που της επιτρέπει μόνο ψάρι και ό,τι φυτικής παραγωγής. Έτσι λοιπόν είναι κάτι ανάμεσα σε vegetarian και pesceterian (pesce=ψάρι).





Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις πόσα κιλά είναι σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη.




«Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω φάει κρέας. Τρώω μόνο ψάρι. Ο μπαμπάς μου ήταν vegetarian για 7 χρόνια οπότε όλο αυτό μου ήταν οικείο. Δεν ξέρω αν θα το κόψω για πάντα. Αυτό ξεκίνησε όταν τελείωσα πέρυσι τις θεραπείες με τη μέση μου. Επειδή είχα κάνει πολύ κορτιζόνη είχα φουσκώσει κατά 6 κιλά και ήθελα να τα χάσω. Ο γιατρός μου, μου είπε «κόψε το κόκκινο κρέας για 15 μέρες και θα δεις πόσο θα ξεφουσκώσεις». Με αυτή την διατροφή η Ελεονώρα κατάφερε να χάσει σε 15 μέρες 3 κιλά, γιατί δεν έπαιρνε πια τοξίνες όπως δηλώνει. Έτσι συνέχισε την ίδια διατροφή για άλλες 15 μέρες και έχασε και τα 6 κιλά. "Το σώμα μου άρχισε αμέσως να στεγνώνει. Το έψαξα το πράγμα και είδα πως μου κάνει καλό, γι’ αυτό και συνεχίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ελεονώρα Μελέτη: Πώς έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα;


Παράλληλα όμως η Ελεονώρα δεν σταματάει τη γυμναστική και φυσικά τα θαλάσσια sports «Γυμνάζομαι κάθε μέρα ή και δύο φορές την ημέρα αν προλάβω. Μπορεί να σηκωθώ το πρωί να κάνω πιλάτες και το βράδυ να κάνω στίβο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ