Follow us

Στείλε τώρα τις ερωτήσεις σου στην Cara Delevingne

Κανε chat με τους ηθοποιούς της ταινίας Paper Towns

Στείλε τώρα τις ερωτήσεις σου στην Cara Delevingne

Κανε chat με το cast της ταινίας Paper Towns


Σήμερα, η Cara Delevingne, ο Nat Wolff και ο John Green απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την ταινία «Χάρτινες Πόλεις» (Paper Towns). Αν ανυπομονείς να παρακολουθήσεις τις περιπέτειες του Quentin και της Margo στη μεγάλη οθόνη, μπορείς να υποβάλλεις από σήμερα τις ερωτήσεις σου στους δύο πρωταγωνιστές αλλά και στον συγγραφέα, μέσω Instagram.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #AskPaperTowns, μπορείς να απευθυνθείς σε οποιονδήποτε από τους τρεις συντελεστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις απορίες του κοινού. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς την περιοδεία των συντελεστών μέσα από τα επίσημα accounts τους στο Instagram:


Στείλε τώρα τις ερωτήσεις σου στην Cara Delevingne

Οι «Χάρτινες Πόλεις», σε σκηνοθεσία Jake Schreier, είναι μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τον Quentin και την αινιγματική γειτόνισσά του, Margo, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο. Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Margo ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Quentin. Η έρευνα οδηγεί τον Quentin και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Margo, ο Quentin πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία και αληθινή αγάπη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου του 2015 από την Odeon.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ