Follow us

Δούκισσα Νομικού: Πότε παντρεύεται;

Με τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού: Ντύθηκε νύφη (video)

Αχώριστοι είναι η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είτε βρίσκονται στην Αθήνα είτε στη Μύκονο, όπου καταφεύγουν συχνά στο εξοχικό που διατηρεί στο νησί η οικογένειά του, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το γάμο τους, που θα είναι χειμερινός, με πιθανότερη ημερομηνία την 6η Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο τους, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από τη γνωριμία και το ειδύλλιό τους, έχουν ήδη φουντώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Ωστόσο, πληροφορίες του Hello! που προέρχονται από το στενό φιλικό του περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο γάμος θα γίνει καλοκαίρι και όχι χειμώνα.

«Ξέρω ακριβώς πώς θέλω να είναι ο γάμος μου, το νυφικό μου, το σπίτι των ονείρων μου. Τα έχω όλα στο μυαλό μου από μικρό παιδί», έχει δηλώσει στο παρελθόν η παρουσιάστρια, ενώ έχει εξομολογηθεί πως θέλει ν’ αποκτήσει οικογένεια σε μικρή ηλικία.


Δούκισσα Νομικού: Πότε παντρεύεται;
Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφημένη με νυφικό από τον Κώστα Αυγούλη για το περιοδικό Life & Style τον Μάρτιο του 2012- φωτογραφία που αναδημοσιεύει στο νέο τεύχος του το περιοδικό HELLO!.





Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί


Δούκισσα Νομικού: Πότε παντρεύεται;  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ