Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της

Το μυστήριο είναι σήμερα

Μαριέττα Χρουσαλά: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της

Λίγες ώρες μόνο μένουν μέχρι ο γιος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίστα λάβει και επίσημα το όνομά του.


Το δεύτερο παιδί τους βαφτίζουν σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας. Η βάφτιση θα λάβει χώρα 7 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, μες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Santa Marina στον Ορνό της Μυκόνου, όπου βρίσκεται ήδη η οικογένεια, εδώ και αρκετές ημέρες, προκειμένου να επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια.

Ο μικρός Σπύρος, όπως θα ονομαστεί, παίρνοντας το όνομα του παππού του, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση, φορώντας ρούχα σε λευκό και μπλε, ακολουθώντας ένα ναυτικό στυλ, το οποίο θα κυριαρχεί σε όλο το μυστήριο. Τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, φροντίζοντας αυτή να αποπνέει μια καλοκαιρινή και νησιώτικη διάθεση μέσα από κάθε λεπτομέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους καλεσμένους θα απουσιάζει η κουμπάρα της και νονά της Μάργκω, Μαρία Μενούνος, καθώς δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψει.

Παρά το βαρύ πρόγραμμά της, η Μαριέττα Χρουσαλά βρήκε χρόνο να απολαύσει μερικές χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, έχοντας πάντα μαζί την κόρη της, Μάργκω, και τον σύζυγό της. Δες εδώ φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα τους στην παραλία.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ