Follow us

Χριστίνα Πολίτη: Μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλή και τις φήμες περί κόντρας με την Έλενα Τσαβαλιά

Τι άλλο δήλωσε η ίδια στο ΕΓΩ!Weekly;

Χριστίνα Πολίτη: Μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλή και τις φήμες περί κόντρας με την Έλενα Τσαβαλιά

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε στο «ΕΓΩ! weekly» για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή και τις φήμες περί κόντρας της με την Έλενα Τσαβαλιά.

Πιστεύεις ότι οι όποιες αρνητικές κριτικές που έγιναν για την εκπομπή ήταν άδικες;
Υπάρχει τηλεοπτικό προϊόν στη χώρα μας χωρίς άσχημη κριτική; Ειναι η γνώμη του καθενός και πλέον ακούγονται πάρα πολλές γνώμες για πολλούς διαφορετικούς λόγους και όσες δεν κρύβουν προσωπικά και εμπάθειες είναι δεκτές. Στα νεανικά νούμερα οι άνθρωποι του Mega, απ' ό,τι έμαθα, έμειναν ευχαριστημένοι. Δεν είμαι εγώ η παρουσιάστρια της εκπομπής για να το πάρω πάνω μου και να σου το αναλύσω περισσότερο. Συμμετοχή είχα, σε μια εξαιρετική παρέα, με πολιτισμένους και ευγενείς ανθρώπους. Η τηλεόραση είναι "κρεατομηχανή". Έχει μεγάλη δόση ego trip και κατινιάς. Καμία σχέση με τα περιοδικά. Έτσι, βάζεις νερό στο κρασί σου και συμβιβάζεσαι. Το θέμα είναι να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και για ποιο λόγο είσαι εκεί. Πρέπει να είσαι σε μια συνεχή επιφυλακή για να μην υποκύψεις στο απόλυτο trash, να προσέχεις πώς θα ερμηνευτεί αυτό που θα πεις, αλλά να είσαι και ειλικρινής. Επίσης να μη γίνεις ψυχωτικός με το είδος για τη δική σου ματαιοδοξία, πιστεύοντας πως ο τηλεθεατής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να σε βλέπει φτιασιδωμένο να λες τα δικά σου κάθε μέρα.

Ο λόγος που μπήκες τελικά στη διαδικασία να δουλέψεις στην τηλεόραση είχε να κάνει με τη «ματαιοδοξία» σου;
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση περί ματαιοδοξίας. Στην τηλεόραση μπήκα με δοκιμαστικά για ειδήσεις από το '94 και ποτέ δεν της "έκατσα" κανονικά. Είχα και μυωπία που με δυσκόλευε να διαβάζω το autocue. Θα μπορούσα να κάθομαι με στυλό και να κάνω συνεντεύξεις με πολιτικούς και λόγω status. Ευτυχώς δεν το έκανα! Και εκπομπή δική μου δοκίμασα και δεν μου άρεσε... Και πάρα πολλές προτάσεις αφέθηκαν στο κενό. Προτιμούσα πάντα τα περιοδικά όσο ήταν καλά τα πράγματα. Και εκεί δεν κυνηγούσα ποτέ καριέρες, ούτε θέσεις. Πάντα προτιμούσα σχέσεις. Στην τηλεόραση με έβγαλε ξανά η Ελένη Μενεγάκη γιατί και ξέρει να επιλέγει όσο κανένας και είδε τα αστρολογικά μου. Λόγω αλλαγής της εποχής έκατσε σωστά. (...) Για να είμαστε ειλικρινείς, η τηλεόραση δεν έχει βλάψει κανέναν. Μόνο τους ήδη "βλαμένους". Και στα περιοδικά παρατηρητής παραμένω, απεχθάνομαι να πασάρω θέματα, να φαίνομαι πάνω από τους άλλους, να δέχομαι διευθυντικές θέσεις.

Ισχύει ότι λίγο πριν το τέλος της σεζόν, διαταράχτηκαν οι σχέσεις σου με την Έλενα Τσαβαλιά, όπως ακούστηκε;
Η σχέση μου με την Έλενα δεν διαταράχτηκε ποτέ. Φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε όσα γράφονταν και να αναρωτιόμαστε με γουρλωμένα τα μάτια -χαρακτηριστικό της Τσαβαλιά- "έλα παναγία μου!". Καμιά φορά με αυτά που διαβάζεις πιστεύεις πως πραγματικά κυκλοφορούν ληγμένα. Τον τελευταίο χρόνο, δε, διαβάζω διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το πρόσωπό μου γραμμένα από τρομερές πηγές και με μεγάλη σιγουριά. Έχω αναρωτηθεί μήπως ξέρουν, δηλαδή, κάτι που αγνοώ εγώ. Και να έχω προτάσεις, τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να κάτσω να κάνω δήλωση στον ελληνικό λαό την ώρα που καιγόμαστε τι θα κάνω και γιατί και αν θα το κάνω;



Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ