Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό φιλί με τον νέο της σύντροφο

Ο φακός του Hello! τους εντόπισε στο Μοναστηράκι

Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό φιλί με το νέο της σύντροφο (φωτογραφία)

Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος τόσο για τη Μαίρη Συνατσάκη όσο και για τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, που γνωρίστηκαν σχεδόν πέντε μήνες πριν μέσα από κοινή θεατρική παρέα.


Πρώτο το Hello! είχε δημοσιεύσει τότε κοινές φωτογραφίες από έξοδό τους στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανιζόταν το συγκρότημα Μέλιsses, με τον frontman του οποίου, Χρήστο Μάστορα, η παρουσιάστρια διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη είχε ένα μικρό ατύχημα και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ως σωστός ιππότης, είχε ενδιαφερθεί να της βρει πάγο για να καταπραΰνει την πονεμένη περιοχή, μένοντας όλο το βράδυ στο πλευρό της.

Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό φιλί με τον νέο της σύντροφο

Από τότε οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, κρατώντας πολύ διακριτικά τη σχέση τους μακριά από οποιοδήποτε είδος δημοσιότητας, καθώς ο νεαρός ηθοποιός θέλει ν’ αφήσει το θεατρικό του στίγμα χωρίς ν’ απασχολεί με
την προσωπική του ζωή. Όμως, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους «κλίκαρε» σε τρυφερά ενσταντανέ στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι συγκεκριμένα, να χαλαρώνουν έπειτα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον κανόνα πως «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ