Follow us

«Απελευθερωτικές» οι γυμνές σκηνές για την Jennifer Aniston

Δεν είναι λίγες οι γυμνές σκηνές της στην ταινία Wanderlust!

aniston2202

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Justin Theroux ερωτεύτηκε τη Jennifer Aniston μετά τα γυρίσματα της ταινίας Wanderlust – ειδικά αν σκεφτούμε σε πόσες σκηνές η ηθοποιός είναι χωρίς ρούχα!

«Ναι, υπάρχει πολύ (γυμνό)», είπε η Jennifer Aniston στο κανάλι ET του Καναδά. «Χωρίς ρούχα, ούτε από πάνω ούτε από κάτω. Ναι, υπάρχει. Γίνεται χαμός». Η Aniston, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Paul Rudd, λέει ότι οι γυμνές σκηνές ταιριάζουν «στο πνεύμα της ταινίας», η οποία εξιστορεί το ταξίδι ενός ζευγαριού από το Μανχάταν σε μια αγροτική κοινότητα.

«Απελευθερωτικές» οι γυμνές σκηνές για την Jennifer Aniston
Η Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της ταινίας Wanderlast

«Απελευθερωτικό» είναι η κατάλληλη λέξη όπως λέει η ίδια για το ταξίδι του χαρακτήρα της. Όσον αφορά το πως αντιμετώπισε τους υπόλοιπους ηθοποιούς γυμνούς είπε: «βρήκα απλώς τον τρόπο να βάζω γυαλιά ηλίου». Υπήρχε όμως και ένα περίεργο εξάρτημα που αναγκαστικά συνήθισε να βλέπει στα γυρίσματα! Ένα πρόσθετο πέος, που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός Joe Lo Truglio. Η αντίδρασή της όταν το είδε: «Είσαι τόσο γοητευτικός», είπε.

Ο Rudd από την πλευρά του λέει πως ήταν υπερβολικά απασχολημένος με το πέος του Joe Lo Truglio, ώστε να παρατηρήσει τις σπίθες ανάμεσα στην Aniston και τον Theroux. Πάντως, όπως η ίδια ομολογεί, είναι “παράξενο” να βλέπει τη σχέση του χαρακτήρα της με τον θαυμαστή της να ξεδιπλώνεται στην ταινία, πριν καν το ζευγάρι αρχίσει να βγαίνει το περασμένο καλοκαίρι.

«Θέλω να πω, εκείνη τη στιγμή, εμείς δεν το σκεφτήκαμε καθόλου», λέει. «Όχι, μέχρι μήνες και μήνες αργότερα."


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ