Follow us

Τα αποτυχημένα εμφυτεύματα της Lindsay Lohan

Είναι μόλις 25 αλλά ξεκίνησε τις πλαστικές

lohan


Είναι μόλις 25 αλλά ξεκίνησε τις πλαστικές


Το νεαρό της ηλικίας της δεν ήταν εμπόδιο για την Lindsay Lohan που ήθελε να ανανεώσει την εικόνα της! εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη στα γυρίσματα του Saturday Night Live και έδειξε το ιδιαίτερα πρησμένο πρόσωπο της! Πολλές σταρ του Hollywood βρίσκονται κάτω από το ιατρικό νυστέρι για να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους, αλλά σίγουρα η Lohan δεν είχε ανάγκη να το κάνει!

Η Lindsay έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Matt Lauer του Today show, στην οποία δήλωσε ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ότι είναι επιτέλους έτοιμη να επικεντρωθεί στη καριέρα της. Δηλώνει πως έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αποδείξει ξανά τις ικανότητες της. Στη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί στις ΗΠΑ την Πέμπτη,λέει: "Νομίζω ότι αυτό παίρνει χρόνο ... και νομίζω ότι φαίνεται μόνο μέσα από τις πράξεις. Δεν θέλω οι άνθρωποι να έχουν κανένα λόγο να με φοβούνται πια."

Μπορεί να έγινε γνωστή ως party girl αλλά δηλώνει ότι αυτή η εποχή έχει λήξει! «Δεν μου αρέσει πια», λέει. «Βγήκα έξω πριν από λίγους μήνες με έναν φίλο. Και ένιωθα πολύ άβολα. "Όχι γιατί μπήκα στον πειρασμό, αλλά επειδή δεν ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ήταν πριν. Και αυτό δεν ήταν ευχάριστο για μένα."

Επιβεβαίωσε επίσης τα σχέδιά της να παίξει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία. Οπως αποκαλύπτει: «Είμαστε στη μέση της διαδικασίας του casting και η παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα. Έχω κάνει πολύ έρευνα. Ήταν μια συναρπαστική γυναίκα, οπότε είναι πραγματικά τιμή.»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ