Follow us

Είναι αυτός ο νέος έρωτας της Katy Perry;

Ερωτεύτηκε το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου;

katyperry


Η Katy είναι η πιο cool εκδοχή ζωντοχήρας του Hollywood και μόλις βρήκε τον πιο cool άντρα στο Παρίσι.


Το παιδικό όνειρο κάθε Αμερικανίδας (aka να ερωτευτεί στην Πόλη του Φωτός) έγινε πραγματικότητα για την Katy όταν γνώρισε τον Baptiste Giabiconi στο show της Chanel όπου κάθισαν δίπλα δίπλα στη front row. Ακολούθησε έξοδος με κοινή παρέα (όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις) και κατόπιν ρομαντικό δείπνο για δύο.

Είναι αυτός ο νέος έρωτας της Katy Perry;

O Baptiste δήλωσε τον "ενθουσιασμό" του με μια ανθοδέσμη από το διάσημο ανθοπωλείο Lachaume που ήταν τόσο μεγάλη ώστε να μην χωράει στη σουίτα της. Οι φωτογραφίες τους έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει απαντήσει στις φήμες. Ούτε καν από το twitter!

Είναι αυτός ο νέος έρωτας της Katy Perry; - εικόνα 2

O Baptiste μπορεί να είναι το πλέον καλοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, αλλά αυτή τη στιγμή ρίχνει το βάρος στην πρώτη του αγάπη, το τραγούδι, ενώ το πρώτο του cd βγαίνει τον Μάιο. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Baptiste είναι ιδιαίτερα θρήσκος, πράγμα που σημαίνει ότι οι γονείς της Katy θα τον εκτιμήσουν!

Η νέα σχέση της Katy αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση, συγκριτικά με τον Russell Brand, ο οποίος βέβαια δεν έχασε χρόνο και τώρα βγαίνει με το 25χρονο μοντέλο Oriella Medellin!

Με αυτή τη σχέση ο Baptiste βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να είναι το toy boy του Κarl Lagerfeld, τη στιγμή που ο ίδιος τόνιζε ότι τον έχει σαν γιο του.

Διάβασε επίσης:

Πώς να αντιγράψεις το look των front-rowers (και της extreme Katy Perry)
Η μεταμόρφωση της Katy Perry
Η νέα sexy φωτογράφηση της Katy Perry
Tα Χριστούγεννα της Katy Perry στη Χαβάη
Katy Perry - Russel Brand: Χώρισαν!
Katy Perry και Russell Brand: Δεν έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ