Follow us

Sienna Miller: Μάθε τις λεπτομέρειες για τον καινούριο της ρόλο και την μεταμόρφωσή της

Ποια θρυλική ηρωίδα του Χόλιγουντ υποδύεται η ηθοποιός; Plus: Ποια η σχέση της με τη Melani Griffith;

sienna_miller


Ποια θρυλική ηρωίδα του Χόλιγουντ υποδύεται η ηθοποιός;


Ο Alfred Hitchcock υπήρξε μια προσωπικότητα που ξεχώρισε και συνεχίζει να ξεχωρίζει και να εμπνέει και τους σημερινούς δημιουργούς. Καμία εντύπωση λοιπόν δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει όχι μία αλλά δύο ταινίες που αφορούν τη ζωή του! Η μία από αυτές, που θα έχει τον τίτλο "Τhe Girl" θα αναφέρεται στη σχέση του Hitchcock με την ηθοποιό Tippi Hedren, η οποία είναι η μητέρα της Melanie Griffith. Και πριν προλάβεις να πεις ότι πρόκειται για μια ακόμα συνηθισμένη ιστορία να σε προλάβουμε λέγοντάς σου ότι πίσω από αυτή τη σχέση υπήρχε έντονο παρασκήνιο.

Sienna Miller: Μάθε τις λεπτομέρειες για τον καινούριο της ρόλο και την μεταμόρφωσή της
Η Sienna Miller ως Tippi Hedren στη θρυλική ταινία "Τα Πουλιά" με το look που έχει αφήσει εποχή και έχει εμπνεύσει την τάση της "Hitchcock Heroine" στη σύγχρονη μόδα

Σύμφωνα με την Hedren η σχέση της με τον Alfred Hitchcock δεν ήταν ιδανική. Βλέπεις, όπως ισχυρίζεται η βετεράνος ηθοποιός, ο Hitchcock, που την έκανε διάσημη, είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και ήθελε ακόμα και να της ελέγχει τη ζωή, γεγονός που τους οδηγούσε πάντα σε μεγάλους καβγάδες. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Σύμφωνα πάντα με την ηθοποιό η καριέρα της έληξε όταν αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του!

Ποια είναι όμως η γνώμη της Ηedren για την ταινία; Η ηθοποιός σύμφωνα με όλα όσα είπε είναι ενθουσιασμένη που η Sienna Miller έχει επιλεχθεί για το ρόλο αλλά ανησυχεί ότι το BBC δεν θα δείξει το πως εκείνη αρνούνταν να συνάψει οποιαδήποτε άλλη μη επαγγελματική σχέση μαζί του για να εξελίξει την καριέρα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ