Follow us

Το νέο video της TOMS με τη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της

Plus: Δες φωτό από τα γυρίσματα και μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις και εσύ στο One Day Without Shoes

kaya

Το περασμένο Σάββατο η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές της έβγαλαν τα παπούτσια τους στο Fashion Workshop για καλό σκοπό! Λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το φετινό video της TOMS με αφορμή το One Day Without Shoes με φόντο το λευκό χώρο της σχολής.

Το νέο video της TOMS με τη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της

Η Βίκυ με τη συνοδεία των αγαπημένων της μαθητών ανταποκρίθηκε θετικά (για ακόμη μια χρονιά) στο κάλεσμα της TOMS προκειμένου να βγάλει τα παπούτσια της και να περπατήσει ξυπόλητη! Σκοπός της είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σημασία των παπουτσιών στη βελτίωση της ζωής των φτωχών παιδιών.

Το νέο video της TOMS με τη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της  - εικόνα 2

Στα πλαίσια της "One day Without Shoes", την Τρίτη 10 Απριλίου η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές του Fashion Workshop βγάζουν ξανά τα παπούτσια τους ενώ οι ξυπόλητες Athens Swing Cats θα μας εντυπωσιάσουν με τα ακροβατικά εν-aerials και θα μας μυήσουν στον κόσμο του swing στο Attica στο Golden Hall.

Το νέο video της TOMS με τη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της  - εικόνα 3

Είναι μια ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού. Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιον λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο. Πάρτι χωρίς παπούτσια, περίπατοι στην πόλη χωρίς παπούτσια, γεύμα χωρίς παπούτσια, συνάντηση στο γραφείο χωρίς παπούτσια – από εσάς εξαρτάται!


Δες εδώ το νέο video:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ