Follow us

Miley Cyrus: “Δεν πάσχω από νευρική ανορεξία”

Άλλο όμως δείχνει...

mileycyrusanorexiki

Άλλο όμως δείχνει...

"Δεν είμαι ανορεξική” δηλώνει έξαλλη η 19χρονη ηθοποιός, Miley Cyrus, αλλά με τόση αδυναμία δυσκολευόμαστε να την πιστέψουμε.

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δείχνοντας τη να λιμπίζεται μια σακούλα με junk food και να λέει ότι δεν μπορεί να το φάει παρά μόνο να το μυρίζει. Το συμβάν αυτό σε συνδυασμό με την πολύ λεπτή σιλουέτα που λανσάρει τον τελευταίο καιρό προκάλεσε τα σχόλια των δημοσιογράφων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η νεαρή πάσχει από νευρική ανορεξία, αλλά και την ανησυχία των θαυμαστών της.

Η ίδια, στην προσπάθεια της να εξηγήσει (... τα ανεξήγητα) πάλι μέσω του Twitter, έβαλε στη θέση τους τα πράγματα λέγοντας ότι ο λόγος που δεν μπορούσε να φάει το junk food ήταν επειδή είναι αλλεργική στην γλουτένη και στη λακτόζη. Άλλωστε, η ίδια η Miley στο παρελθόν προσπάθησε να εναντιωθεί σε αυτή τη μάστιγα αναρτώντας μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια σκελετωμένη γυναίκα και γράφοντας τα εξής: “Με το να αποκαλείται κάποια σαν εμένα χοντρή, αυτό κάνετε στους άλλους ανθρώπους. Αγαπώ τον εαυτό μου και μακάρι να λέγατε όλοι το ίδιο”. Έπειτα, ανέβασε μια φωτογραφία της Marilyn Monroe συνοδεύοντάς την από το σχόλιο ότι αυτή αποτελεί την ζωντανή απόδειξη μιας γυναίκας ζουμερής που αγαπήθηκε από όλους τους άντρες.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις... Την ξέρεις την παροιμία, Miley;

Παρακολούθησε το βίντεο με όλες τις εξελίξεις...





Διάβασε επίσης:

Οι μεγαλύτεροι σταρ με τα αδέρφια τους
People's Choice Awards 2012! To Red Carpet και οι νικητές
Life is a Beach... και την Πρωτοχρονιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ