Follow us

Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ!

Και συνδυάζουν τις τάσεις της Άνοιξης! Δες τι φόρεσαν οι Κate Bosworth, Emma Watson, Arizona Muse, Lily Collins και Lindsay Lohan.


coachella

Δες τι φόρεσαν οι Κate Bosworth, Emma Watson, Arizona Muse, Lily Collins και Lindsay Lohan

Το μουσικό φεστιβάλ Coachella που γίνεται κάθε χρόνο στην California αποτελεί για τους λάτρεις της μουσικής μεγάλο γεγονός αφού στα πλαίσιά του παρουσιάζονται τα πιο hip και δημοφιλή συγκροτήματα. Πέραν όμως από αυτό, το Coachella έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από την άποψη της μόδας αφού οι stars που πηγαίνουν για να παρακολουθήσουν παραδίδουν μαθήματα στυλ! Το look που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φεστιβάλ είναι το πολύ αγαπημένο και άκρως ανοιξιάτικο boho το οποίο φέτος διανθίζεται με ροκ λεπτομέρειες, παστέλ χρώματα και άλλα επίκαιρα στοιχεία.

Να τα μυστικά που αξίζει να "κλέψεις":

1. Kate Bosworth: Βoho & Rock

Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ!

H Kate Bosworth είναι από τις πιο πιστές οπαδούς του boho αλλά και μια από τις πιο αγαπημένες μας trend setters. Για το party της Mulberry στο Coachella επέλεξε να συνδυάσει το printed φόρεμα της με μια μικρή chain bag και ένα ζευγάρι sneakers - μποτάκια. Συνόδευσε το look της με ένα cropped σουέντ jacket, ένα μακρύ κολιέ και 2 δαχτυλίδια. Αν είσαι ψηλή (και έχεις λεπτές γάμπες για να σε κολακεύει το φόρεμα) προτείνουμε να αντιγράψεις το look όπως είναι! Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να υποστηρίξεις το μήκος του φορέματος, αντικατάστησέ το με ένα αντίστοιχο maxi. Η στυλιστική διαφορά δεν θα είναι μεγάλη.


2. Emma Watson: Boho & Sexy
Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ! - εικόνα 2

Mπορεί το συγκεκριμένο jumpsuit να φαινόταν ιδιαίτερα sexy υπό άλλες συνθήκες (φαντάσου το με styling αλά Kim Kardasian) αλλά ο τρόπος με τον οποίο το φορά η Emma Watson το κάνει ιδανικό για μια μεσημεριανή βόλτα. Το στυλιστικό δίδαγμα λοιπόν είναι: Μην φοβάσαι να πειραματιστείς. Αν χρησιμοποιήσεις τα boho αξεσουάρ σου (βλ. σανδάλια, καφέ floppy καπέλο, chain bag, ζώνη με χρυσή αγκράφα) μπορείς να μεταμορφώσεις κάθε κομμάτι. Να πούμε βέβαια ότι στην περίπτωση της Emma θα προτιμούσαμε να είχε αποφύγει τη ζακέτα.

3. Αrizona Muse: Boho & Casual
Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ! - εικόνα 3

To παράδειγμα της Arizona Muse ειναι ιδανικό για να πειστείς ότι ένα καπέλο μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο σύνολο. Αν η Arizona δεν προσέθετε στο look της το χαριτωμένο αυτό ψάθινο καπέλο το ντύσιμό της δεν θα είχε χαρακτήρα. Να όμως που μια τόσο μικρή (boho) προσθήκη ανέδειξε όλο το outfit.

4. Lilly Collins: Boho & Girly

Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ! - εικόνα 4

Φέτος που τα φορέματα έχουν ανανεωθεί πολύ (χάρη στη μέση που έχει "κατέβει" αρκετούς πόντους χαμηλότερα ώστε να θυμίζει τα σχέδια της δεκαετίας του '20) είναι κρίμα να μην επενδύσεις σε ένα χαρούμενο σχέδιο και να μην το φορέσεις με boho διάθεση. Γιατί; Μα φυσικά επειδή δεν υπάρχει τάση που να ταιριάζει καλύτερα με τη λιακάδα! Για να συμπληρώσεις το look διάλεξε ένα ζευγάρι flat σανδάλια και ένα αξεσουάρ με φτερά (στην αγορά θα βρεις από σκουλαρίκια και κολιέ μέχρι headbands και extensions για τα μαλλιά).

5. Lindsay Lohan: Boho + Pastels

Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ! - εικόνα 5

H αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε από την Lindsay ήταν ένα ενδιαφέρον look και μια ιδιαίτερη στυλιστική προσέγγιση. Aλλά να που η LiLo συνδύασε άψογα το boho σύνολό της με παστέλ λεπτομέρειες. Αυτή μάλιστα είναι μια καλή ιδέα αν ούτως ή άλλως ακολουθείς τη boho φιλοσοφία εδώ και καιρό και έψαχνες για έναν απλό τρόπο να δώσεις ξανά ζωή στα πολυφορεμένα κομμάτια σου - ξαναζωντάνεψε δηλαδή τα ιβουάρ και λευκά ρούχα του καλοκαιριού βάζοντάς δίπλα τους ένα αξεσουάρ σε γλυκό παστέλ τόνο.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ