Follow us

Τι σχεδιάζει ο Justin Timberlake;

Κάτι που δεν έχει να κάνει με τραγούδι ή ηθοποιία...

homemint1804

Ο Justin Timberlake εκτός από τραγουδιστής και ηθοποιός, κάνει κινήσεις και στον επιχειρηματικό τομέα, δημιουργώντας το HomeMint σε συνεργασία με τη διάσημη διακοσμήτρια Estee Stanley.

Πρόκειται για ένα online κατάστημα με προϊόντα για το σπίτι που διατίθενται μόνο διαδικτυακά σε φιλικές τιμές. “Το HomeMint συνδυάζει την αγάπη μου για την αρχιτεκτονική και το interior design, με το πάθος μου για την τεχνολογία και τα social media, για να δημιουργήσει μια μάρκα με εμπνευσμένα προϊόντα για το σπίτι σε προσιτές τιμές”, δήλωσε ο Timberlake.

Τι σχεδιάζει ο Justin Timberlake;

Καταβάλλοντας μια μηνιαία αμοιβή € 10, τα μέλη του HomeMint μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις και έγκαιρη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα, αλλά και όσοι δεν είναι μέλη μπορούν επίσης να αγοράζουν τα σχέδια. Αυτή η κίνηση κάνει τον Timberlake την τελευταία διασημότητα που εντάχθηκε στην αυτοκρατορία “BeachMint”, η οποία περιλαμβάνει την Rachel Bilson (ShoeMint), τις αδερφές Olsen (StyleMint), την Kate Bosworth (JewelMint) και την Jessica Simpson (BeautyMint).

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Justin Timberlake θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο. Επισκέψου το HomeMint για να γραφτείς στις ενημερώσεις.


Διάβασε επίσης:

Φωτό: HomeMint

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ